Yandex Metrica

Sitede Ara

Barcelona'nın hakem skandalının ardından Real Madrid açıklama yayınladı!

Barcelona'nın hakem skandalının ardından Real Madrid açıklama yayınladı!

Son dakika spor haberleri... Barcelona'nın başını ağrıtan yolsuzluk iddialarıyla ilişkin Real Madrid, kulüp hesabından resmi açıklamada bulundu. Real Madrid'den yapılan açıklamada: ''Adaletin işleyişine olan güvenimizi tekrarlıyoruz.'' mesajı verildi.

Spor

26.02.2024, 00:04

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Real Madrid yöneticileri, Barcelona'nın La Liga'daki hakem skandalı iddialarının ardından 'acil' koduyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Barcelona hakkındaki yolsuzluk iddialarını değerlendiren Real Madrid yöneticileri, İspanya adaletinin işleyişine güvendiklerini belirtti.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

REAL MADRID'DEN BARCELONA AÇIKLAMASI

Real Madrid'in resmi sitesinden yapılan açıklamada: "Barcelona'nın eski yöneticileri hakkındaki suçlamaları, Hakemler Kurulu'nun eski başkan yardımcısı Negreira ile kurulan ilişkideki yolsuzluk suçlamalarını duyduk ve değerlendirdik. İddiaların ciddiyeti konusundaki endişemizi dile getiriyoruz. Adaletin işleyişine olan güvenimizi tekrarlıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Romario hangi takımda oynayacak? Romario futbola geri mi dönüyor? Romario hangi takımda oynayacak? Romario futbola geri mi dönüyor? Haberi Görüntüle

BARCELONA'NIN DAVA SÜRECİ

İspanya'da Barcelona İl Savcılığı, hakemlerle ilgili bilgi almak için eski Hakem Teknik Kurulu (CTA) Başkan Yardımcısı Jose Maria Enriquez Negreira'ya ait bir şirkete uzun yıllar ödeme yaptığı ortaya çıkan Barcelona Kulübü ile iki eski başkanı ve bazı yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

İspanya Maliye'nin vergi kaçırıldığı şüphesiyle Negreira'nın sahibi olduğu DASNIL 95 SL şirketiyle ilgili bazı hesapları incelemesi sonrası ortaya çıkan Barcelona'nın bu şirkete yaptığı ödemeler, Katalan kulübünü davalık etti.

Barcelona'nın 2001-2018 yılları arasında toplamda 7,3 milyon euroyu CTA'ya ödediği ve bunun karşılığında hakemlerle ilgili bilgiler aldığı öne sürülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading