Yandex Metrica

Barcelona - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Barcelona - GS maçı hakemi kim?

Barcelona - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi Barcelona - GS maçı hakemi kim?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın deplasmanda İspanya'nın Barcelona takımıyla kozlarını paylaşacak. Türkiye'nin merakla beklediği karşılaşma olan Barcelona - Galatasaray maçı internette aranmaya başladı. Peki Barcelona - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

23.01.2024, 18:56

Galatasaray Barcelona maçı yarın gerçekleşecek. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın deplasmanda İspanya'nın Barcelona takımıyla karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, Torrent yönetiminde ilk averajlı skoru alabilmek için sahaya çıkacak. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de iyi bir performans gösteremeyen ve şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan sarı-kırmızılı takım, Avrupa'da ise farklı bir tablo çiziyor. Peki Barcelona - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

BARCELONA - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, NEREDE?

Barcelona - Galatasaray maçı 10.03.2022 tarihinde gerçekkleşecek. Yarın Camp Nou'da yapılacak olan maç TSİ 23.00' te yapılacak.

'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! 'Batman' hem Fenerbahçe'yi sırtlıyor hem de kariyer sezonunu yaşıyor! Haberi Görüntüle

BARCELONA - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Barcelona - Galatasaray karşılaşması Exxen dijital platformundan canlı olarak yayımlanacak.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

UEFA AVRUPA LİGİ BARCELONA - GS MAÇI HAKEMİ KİM?

Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan hakem Benoit Bastien yönetecek . Bastien'in yardımcılığını Hicham Zakrani ile Aurelien Berthomieu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi de Jeremie Pignard olacak.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading