Yandex Metrica
SON DAKİKA
Balotelli rahat duruyor! İsviçre'yi karıştıran yıldız isme kötü haber

Balotelli rahat duruyor! İsviçre'yi karıştıran yıldız isme kötü haber

Süper Ligi ekiplerinden Sion'a transfer olan İtalyan golcü Mario Balotelli, İsviçre'yi karıştırdı. Gittiği her takımda olay olan ve istenmeyen adam ilan edilen Balotelli, Basel ile oynadığı maçta rakip takım taraftarlarına karşı yaptığı hareketler ve karşılaşma sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar nedeniyle lisansı geçici süreyle askıya alındı.

Spor

23.01.2024, 20:02

İsviçre Süper Ligi'nin 15. haftasında Basel ile Sion'un karşı karşıya geldiği maçta Balotelli, yaptığı olay hareketle maça damgasını vurdu. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan bir ikili mücadelede faule maruz kaldığını düşünen ve serbest vuruş kararı bekleyen Balotelli, hakemin 'devam' kararı sonrasında çok sinirlendi. Takım arkadaşı Baltazar'ın Basel oyuncusu Ndoye ile yaşadığı tartışma sonrasında maçın hakemi Alan Bieri, Sionlu Baltazar'ı kırmızı kartla oyundan attı. Bu karar sonrasında çılgına dönen Balotelli, tribünlerin de olaya dahil olmasının ardından rakip takım taraftarlarına önce cinsel organını tutup gösterdi ardından ise birkaç defa orta parmağını göstererek rakip takım taraftarlarını tahrik etti.

Icardi'den Galatasaray taraftarını sevindiren mesaj: Son 9 haftayı bana bırakın! Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN GÖNDERMEDE BULUNDU 

Yaşanan kaosun ardından sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yayımlayan Balotelli, "İsviçre Futbol Federasyonu: nasıl bir mafyaya bulaştığınızı bilmiyorum ama inanın ben ve benim gibi futbolcular böylesine adaletsiz, beceriksizliğin hüküm sürdüğü ve yozlaşmış bir ligde oynamaktan gurur duymuyorlar.

Futbol ciddi bir iştir, hakemler de dahil olmak üzere hepimiz işini ciddiye almak zorunda. Bugüne kadar neye alıştığınız kesinlikle umrumda değil, kesinlikle değişmeniz gerekiyor. Ve tüm dünya bu ligin utanç verici halini görmeli.

Ben bir hata yaptım ve bedeli ödeyeceğim. Peki Federasyon hata yaparsa? Ödemeli... Hakem hata mı yaptı? O da ödemeli!" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece! Karabağ'dan hazin veda: İşte alınan... Haberi Görüntüle

LİSANSI GEÇİCİ OLARAK ASKIYA ALINDI!

Öte yandan Balotelli'nin hem saha içindeki hareketleri hem de sosyal medyadaki paylaşımları sebebiyle soruşturma başlatan İsviçre Futbol Federasyonu, İtalyan golcünün lisansını da geçici olarak askıya aldığını duyurdu.

Balotelli, Sion'un Çarşamba günü Wil 1900 ile deplasmanda oynayacağı İsviçre Kupası son 16 turu mücadelesinde forma giyemeyecek.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 35 maçta 19 gol - 7 asist'lik performans sergileyen ve sezon başında 2 yıllık sözleşmeyle Sion'a imza atan Balotelli, Sion formasıyla şimdiye dek 8 maça çıktı ve 4 gol kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading