Yandex Metrica

Balotelli attı kırmızı kartlar havada uçuştu!

Balotelli attı kırmızı kartlar havada uçuştu!

Son dakika haberleri... Adana Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Sivasspor karşısında 1 puanı son saniyede kurtardı.

Spor

23.01.2024, 18:10

Süper Lig'in 10. haftasındaki Demir Grup Sivasspor-Adana Demirspor mücadelesi 1-1 eşitlikle sona erdi.

İlk yarıda Gradel'in golüyle 1-0 yenik duruma düşen konuk ekip 90+7'de Mario Balotelli'nin attığı penaltı golüyle 1 puanı kaptı.

Maçın ardından soyunma odasına giden koridorda iki takım futbolcuları ve teknik heyeti arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Ayrıca karşılaşmanın 67.dakikasında Sivasspor'da Henrique, Adana Demirspor'da ise Akintola 84'te kırmızı kart görerek takımlarını yalnız bıraktı.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse ne olur? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse... Haberi Görüntüle

RIZA ÇALIMBAY: BALOTELLİ BİZİ SİNİRLENDİRDİ

Karşılaşma sonrası tepki gösteren Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Bir maçta penaltı olabilir, başka şeyler de olabilir" diyen Rıza Çalımbay, "Yazık ya! Pedro'yu inanılmaz kolay attı. Bir insan böyle atılmaz. Maçı inanılmaz gerdi! (Bahattin Şimşek) Mario Balotelli geldi bir sürü şey yaptı. gereksiz gereksiz şeyler... Hepimizi sinirlendirdi." dedi.

Çalımbay, "Maçın ikinci yarısında futbol oynanmadı. Hakemin yaptıklarından ortalık gerildi. Oyuncu çıkacak, tabelayı görmüyor. Karmakarışık bir maç oldu. Hakemin yaptıkları tehlikeli, çünkü taraftarı da geriyor. Bu sefer taraftardan da büyük tepki oluyor. Güzel maç yönetsinler bunu istiyoruz. İyi maç oynayalım ama izin verilmiyor." ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Erdoğan Yeşilyurt (Dk. 90+10 Camara), Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Cofie (Dk. 90+10 Ulvestad), Hakan Arslan, Gradel (Dk. 90+1 Ahmet Oğuz), Kayode (Dk. 75 Sefa Yılmaz), Henrique, Yatabare (Dk. 75 James)

Adana Demirspor: Ferhat Kaplan, Svensson (Dk. 60 Tarık Çamdal), Samet Akaydın, Simon Deli, Rassoul, Sinan Kurt (Dk. 69 Gökhan İnler), Stambouli (Dk. 57 Akintole), Yunus Akgün (Dk. 57 Belhanda), Bjarnason (Dk. 69 Assombalonga), Vargas, Balotelli

Goller: Dk. 7 Gradel (Demir Grup Sivasspor), Dk. 90+7 Balotelli (Penaltıdan) (Adana Demirspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 67 Henrique (Demir Grup Sivasspor), Dk. 84 Akintole (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 74 Yatabare, Dk. 84 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 90+1 Gradel, Dk. 90+7 Ahmet Oğuz (Sivasspor), Dk. 84 Assombalonga, Dk. 90+8 Balotelli (Adana Demir

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading