Yandex Metrica

Aziz Yıldırım'ın tahammülü kalmadı, haber yolladı! Fenerbahçe'de Ali Koç defteri kapanıyor mu?

Aziz Yıldırım'ın tahammülü kalmadı, haber yolladı! Fenerbahçe'de Ali Koç defteri kapanıyor mu?

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de göreve geldiği 2018-2019 yılından bu yana beklentilerin altında kalan Ali Koç, tartışılmaya başlandı.

Spor

13.03.2024, 18:15

Fenerbahçe'nin efsane başkanı olarak anılan Aziz Yıldırım için taraftar ayağa kalktı.

Geçtiğimiz günlerde en yakın arkadaşı Mahmut Uslu'nun "aday olacağını düşünmüyorum" ifadelerine rağmen yakın çevresinin Aziz Yıldırım'a baskı yaparak geri dönmesini istedi.

Bugün doğum günü olan Aziz Yıldırım için birçok taraftar sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak eski başkanlarına adeta geri dön çağrısında bulundu.

Fenerbahçe'de 1998 yılında kulüp başkanı olduktan sonra yaklaşık 20 yıl hizmet eden Yıldırım, 2018 yılında Ali Koç'a karşı girdiği seçimi kaybederek görevi bırakmıştı.

Süper Lig'de bu sezon şampiyon olunmaması durumunda Aziz Yıldırım ve ekibinin kulübü olağanüstü seçime götürmek içim uğraş vereceği öğrenildi.

Ali Koç ile yaşadığı gerginlik sonrası ilk kez Haziran ayında düzenldiği basın toplantısında konuşan Aziz Yıldırım, mevcut başkana karşı sert bir dil kullanarak gerektiğinde müdahale edeceğinin sinyallerini vermişti.

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Haberi Görüntüle

FUTBOLDA 6 ŞAMPİYONLUK

Aziz Yıldırım, 20 yıllık başkanlık döneminde futbol,basketbol ve voleybol olmak üzere amatör branşlara yaptığı yatırımla dikkat çekmişti.

Futbolda Sarı-lacivertliler, 2000-2001, 2003-2004, 2004-2005, kulübün 100. yılı olan 2006-2007, 2010-2011 ve 2013-2014 yıllarında lig şampiyonlukları yaşamıştı.

Ayrıca lig şampiyonluklarına ek olarak Fenerbahçe bu dönemde 3 TFF Süper Kupa, 2 Türkiye Kupası, birer Başbakanlık ve Atatürk Kupası'nı da müzesine götürdü.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı... Haberi Görüntüle

YILDIZ TRANSFERLERİYLE FARK YARATMIŞTI

Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın döneminde yaptığı sansasyonel transferlerle Avrupa'da yankı uyandırmıştı.

Özellikle Real Madrid'den Roberto Carlos'u 100.yıl şampiyonluğu sonrası transfer eden Yıldırım, Süper Lig tarihine damga vurmuştu.

Brezilyalı yıldıza ek olarak kulüp tarihinde efsane haline gelen Alex de Souza'yı getiren Aziz Yıldırım,; Ariel Ortega, Pierre van Hooijdonk, Dirk Kuyt ve Robin van Persie, Nicolas Anelka, Mathieu Valbeuna, Mateja Kezman ve Luis Nani gibi isimleri de transfer ettirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading