Yandex Metrica

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Ali Koç'u devirecek imha planı belli oldu

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Ali Koç'u devirecek imha planı belli oldu

Son dakika haberleri... Fenerbahçe tarihinin efsane başkanı olarak anılan Aziz Yıldırım, Ali Koç'a karşı kaybettiği seçim hezimetini unutamıyor. Yıldırım'ın camia içerisindeki yoğun baskılara dayanamadığı ve ilk seçimde adaylığını koyabileceği iddia edildi.

Spor

28.02.2024, 19:20

2018-2019 sezonunda Aziz Yıldırım'ın 20 senelik başkanlık koltuğuna son vererek göreve gelen Ali Koç, 4.sezonunda 4 farklı takımın şampiyonluğunu görecek olması taraftarları sinirlendirdi.

İlk senesinde Galatasaray, daha sonra Başakşehir ve Beşiktaş şampiyonlukları gören Koç, bu sezon da şampiyonluğu kesin görülen Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmeye çok yaklaştı.

Camia içerisinde sert eleştirilere maruz kalan Ali Koç'un olası bir seçimli olağanüstü genel kurula gidebileceği ve karşısına da efsane başkan olarak bilinen Aziz Yıldırım'ın çıkacağı konuşuluyor.

Ancelotti'ye aile içinden Arda Güler baskısı: Maça 11'de çıkabilir Ancelotti'ye aile içinden Arda Güler baskısı: Maça 11'de çıkabilir Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM İLK SİNYALİ VERDİ

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Uğur Dündar'ın Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olmak istemesi gözleri Aziz Yıldırım'a çevirdi.

Ortaya çıkan iddialara göre Aziz Yıldırım'a yakın olan üyelerin Dündar'ı desteklediği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading