Yandex Metrica

Aykut Kocaman yuvaya geri dönüyor! İşte Kocaman'ın yeni takımı!

Aykut Kocaman yuvaya geri dönüyor! İşte Kocaman'ın yeni takımı!

Süper Lig'in efsane teknik direktörlerinden Aykut Kocaman için kamuoyunda Konyaspor adı geçiyor. Konyaspor'da sayısız başarıya imza atan tecrübeli hoca dönüşe sıcak bakıyor.

Spor

23.01.2024, 20:37

Spor TOTO Süper Lig'de İlhan  Palut ile yolları ayırdıktan sonra Aleksandar Stanojevic ile sözleşme imzalayan ve 7 haftalık dilimde sadece Galatasaray'ı yenmeyi gösteren Konyaspor'da mevcut teknik adam Stanojevic ile yolların ayrılması bekleniyor. Stanojevic'den boşalan koltuğu ise Anadolu ekibi daha önce 3 dönem Konyaspor'u çalıştıran Aykut kocaman ile doldurmak istiyor. 

Aykut Kocaman'dan Konyaspor'a

Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Haberi Görüntüle

AYKUT KOCAMAN İLE UZUN SOLUKLU PROJE

Sırp hocaları Stanojevic ile sezon sonu yolları ayırmayı planlayan Konyaspor yönetimi, Aykut Kocam ile yoluna uzun dönemli ve Avrupa hedefli yollarına devam etmeyi düşünüyor. Konyaspor'a dönmeye sıcak bakan Aykut Kocaman, yeni sezonun başında yüksek ihtimalle Konyaspor'un yeni teknik direktörü olacak.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday Haberi Görüntüle

KONYASPOR'DA 177 RESMİ MAÇ

Aykut Kocaman daha önce de üç farklı dönemde Konyaspor'u çalıştırmıştı. Tecrübeli teknik adamın  döneminde Konyaspor, 177 resmi maçta 69 galibiyet, 52 beraberlik ve 56 mağlubiyet aldı.

Kocaman; Konyaspor'u 1 Temmuz 2005 - 30 Haziran 2006, 28 ekim 2014 - 3 Haziran 2017 ve 19 Kasım 2018 - 9 Şubat 2020 tarihleri arasında çalıştırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading