Yandex Metrica

Aykut Kocaman yıllar sonra itiraf etti: Fatih Terim aradı

Aykut Kocaman yıllar sonra itiraf etti: Fatih Terim aradı

Son dakika haberleri... Teknik direktör Aykut Kocaman, futbolculuk yıllarında dair yıllar sonra çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Kocaman, Fatih Terim ile arasında geçen konuşmayı anlattı.

Spor

24.02.2024, 18:05

Fenerbahçe tarihinin unutulmaz isimlerinden olan Aykut Kocaman, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programında Emek Ege'nin sorularını yanıtladı.

1996'da Fenerbahçe'de elde edilen şampiyonluk sonrası Oğuz Çetin ile beraber Ali Şen tarafından kadro dışı bırakılan Aykut Kocaman, Fatih Terim'in kendilerini Galatasaray'a davet ettiğini söyledi.

Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Haberi Görüntüle

AYKUT KOCAMAN: FATİH TERİM BİZİ GALATASARAY'A ÇAĞIRDI

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim ile arasında geçen telefon konuşmasını anlatan Aykut Kocaman, "Galatasaray'a gitmeyi hiç düşünmedik. Hakkını teslim etmem lazım Fatih Hoca o zaman kapımız size açık dedi. Çok net söyledi. 8 sene Fenerbahçe'de oynadık. Bir anlık öfke ile, 'Galatasaray'a gidelim' demek herkese kaybettirir. Fatih Terim'e kaybettirir. Bize kaybettirir. Fenerbahçe için nahoş bir durum. En doğru tercihin aslında o günlerde taraftarlı bir takım olmaması ve bunu çekişme haline getirecek olmaması önemliydi. Bu sebeple İstanbulspor'a gittik." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading