Yandex Metrica

Aykut Kocaman'dan Ali Koç ve Alex itirafı: Ağırıma gidiyor

Aykut Kocaman'dan Ali Koç ve Alex itirafı: Ağırıma gidiyor

Son dakika haberleri... Fenerbahçe tarihinin unutulmaz teknik direktörlerinden Aykut Kocaman, gündeme dair açıklamalarda bulunarak Ali Koç ve Alex de Souza hakkında merak edilenleri cevapladı.

Spor

23.01.2024, 18:43

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Tivibu Spor'a konuk oldu.

Tecrübeli teknik adam, geçmişte yaşanan Alex de Souza ve Ali Koç hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Yıllar önce Türk futbolundaki sorunların başladığını dile getiren Aykut Kocaman, "Türk futbolu çok sıkıntılı bir duruma doğru gidiyor. Hala ders alınmıyor yaşananlardan. Herkes anlık çözümler, algılar üretmeye çalışıyor. Başkanından, medyasına herkes..." dedi.

PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... Haberi Görüntüle

AYKUT KOCAMAN: ALEX EN ÇOK BENİM DÖNEMİMDE OYNADI

Brezilya basınında kariyerinde çalıştığı en kötü teknik adamın Aykut Kocaman olduğunu açıklayan Alex de Souza'ya cevap veren Kocaman, "Ne Valbuena ne Alex ne de başka bir oyuncuyla ilgili bireysel olarak duygularımın getirdiği olumsuzlukla hareket etme tarafım hiç olmadı. Sportif tarafta çok net rakamlar ortada. Ben, rakamlara ve gözleme inanıyorum. Alex ile ilgili ben bir şeyler söylesem de bu yaygın bir çete tarafından organize algı benimle ilgili yine yapılacak. Alex, en fazla benim zamanımda oynamış, ortalama en çok gol sayısı, maç sayısı benim dönemimde olmuş. Art niyetli olsam bunlar nasıl olacak?" ifadelerini kullandı.

Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut Meler hangi maçta hakemlik yapacak? Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut... Haberi Görüntüle

'ORGANİZE ÇETE VAR'

"Fenerbahçe gibi milyonları ilgilendiren bir kulübün teknik direktörlüğü görevi verildiğinde milyonlarca insanı mutlu edecek takımı yaratmak için çaba göstermek gerekir. Bu arada ne Aykut'un kaprisleriyle ne de bir başkasının davranışlarıyla uğraşacak bir hal yok. Özellikle 2011'den sonra sürekli, her olaydan sonra algı yaratan organize bir çete var. Hiç umurumda değilsiniz. Medya kısmını zaten yok hükmünde sayıyorum. Bu güruha, Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin bazı kesimlerinin mağlup oluyor olması, çok acı bir şey."

"Alex'in, bu organize durum tarafından biraz kullanıldığını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin ana sorunu; Fenerbahçe'yi oluşturan dinamiklerin birbirine karşı olması. Alex ile Aykut Kocaman'ı karşı karşıya getirmenin, Fenerbahçe'ye nasıl bir katkısı olabilir?"

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

KOCAMAN: ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI AĞRIMA GİTTİ

Kendisinin ayrıldıktan sonra Ali Koç'a kırgın olduğunu aktaran Kocaman, "Ben ayrıldıktan sonra Ali Koç'un benimle ilgili yaptığı şeyler, çok ağrına gidiyor insanın. Ben, kendi halinde yaşayan bir insanım. Beni, herhangi birisiyle çarpıştırmanın bir anlamı yok. Bunu yapanlara Fenerbahçe'nin dinamiklerinin dikkat etmesi gerekiyor." dedi. 

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'A HAYIR DEDİ

Gelecek sezon Fenerbahçe'den teklif alırsanız gider misiniz? sorusunu da cevaplayan Aykut Kocaman, "Ben Fenerbahçe'deki bu denklemin içinde yokum. Hiç olmadım. Olmam." yanıtı vererek Ali Koç ile çalışmak istemediğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading