Yandex Metrica
SON DAKİKA
Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı Ankara'da çiçeklerle karşılandı

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı Ankara'da çiçeklerle karşılandı

Son dakika haberleri... Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı, Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret etti.

Spor

23.01.2024, 18:00

Üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı, Ankara'da çiçeklerle karşılandı.

Milli takıma gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirten Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktör Osman Çakmak, "Çok mutluyuz. İşte bize ilgi, alaka, destek. Biz birlikte güçlüyüz. İnandık, çocuklarımızın yüreklerine, nefeslerine, ayaklarına sağlık" ifadelerini kullandı.

Son iki Avrupa Şampiyonluğunu kazandıklarını hatırlatan Çakmak, "Şampiyon takım olarak gidip, şampiyon takım olarak bu ülkeye dönmek istiyorduk. Bunu başardık. Herkes çok mutlu, çok huzurlu. Dünden beri almış olduğumuz mesajlar, destekler çok farklı noktalara geldi. Ben bunun farkındaydım. Namağlup olarak döndük. Çok mutluyuz ve huzurluyuz" dedi.

Fenerbahçe Süper Lig'den çekilirse ne olacak? Detaylar belli oldu Haberi Görüntüle

'ÖNCE ANITKABİR SONRA GAZİLERLE  BİRLİKTE OLACAĞIZ'

Şampiyonluğun 19 Eylül Gaziler Günü'ne denk geldiğini hatırlatan Çakmak, "Şu anda takım halinde Anıtkabir'e gidiyoruz. Yarın da TSK Rehabilitasyon Merkezi'ndeki gazilerimizle olacağız. Bize gelemeyen, iki ayağını bu vatan için feda eden gazilerimiz var, kupayı onlara götüreceğiz" açıklamasında bulundu.

Çakmak, Antalya'da düzenlenecek 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nı da kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Bu, işin fragmanıydı, film o zaman." dedi.

Milli futbolcu Rahmi Özcan ise "Ampute futbol dünyada Türkiye'den sorulacaksa bunun ilk ayağı olan Avrupa Şampiyonası'nı kazanmamız gerekiyordu. Daha önce seyirci rekoru kırarak Avrupa şampiyonu olmuştuk. Hedefimiz apoletimizi koruyup şampiyon olmaktı. İstediğimizi yeniden başardık, Avrupa'nın en büyüğü olduk. Dünyanın en büyüğü olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading