Yandex Metrica

Avrupa futbolu Türk yıldızı konuşuyor! Merih Demiral 55 milyon Euro karşılığında dünya devine imza atıyor!

Avrupa futbolu Türk yıldızı konuşuyor! Merih Demiral 55 milyon Euro karşılığında dünya devine imza atıyor!

Son dakika haberleri... İtalya'da Atalanta forması giyen A Milli Takım stoperi Merih Demiral'ın yeni sezonda İspanyol devi Real Madrid'e gideceği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:58

Serie A ekiplerinden Atalanta'da oynayan Merih Demiral'ın yeni sezonda La Liga'da top koşturacağı öğrenildi.

Sezon başında Juventus'tan 28 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiralanan 23 yaşındaki defans oyuncusu kısa sürede gösterdiği performansla Atalanta taraftarlarının sevgilisi oldu.

Savaşcı yapısıyla forvet oyuncularına zor anlar yaşatan Merih için Real Madrid'in 55 milyon Euro'yu gözden çıkarığı konuşuluyor.

Sergio Ramos'un ayrılığı sonrası sol bek oyuncusu David Alaba'yı stoperde kullanan Carlo Ancelotti'nin o bölge için Merih'i takibe aldığı ve olumlu rapor verdiği öğrenildi.

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL REAL MADRİD'E GİDEN 3.TÜRK OLACAK

Juventus'tan 3 milyon Euro'ya Atalanta'ya transfer olan Merih, 25 milyon Euro satın alma opsiyonu kullanıldığı taktirde bonservisiyle takıma dahil olacak.

Real Madrid'in ilgisini fırsata çeviren İtalya ekibi, Merih'in opsiyonunu kullanarak İspanyol devine satmayı hedefliyor.

Atalanta'nın 23 yaşındaki defans oyuncusu için 60 milyon Euro isteyeceği iddia ediliyor.

Bu sezon Serie A ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere tüm kulvarlarda 29 maça çıkan Merih, 2 gol atıp, 1 asist yaptı. 

Şampiyonlar Ligi kupasını 13 kez kazanarak Avrupa'nın en başarılı takımı olarak gösterilen Real Madrid'de daha önce oynayan Türk oyuncular arasında şu isimler yer almıştı;

Hamit Altıntop, Nuri Şahin ve Mesut Özil 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading