Yandex Metrica

Avrupa devlerinin peşinde olduğu Atilla Szalai'den transfer itirafı!

Avrupa devlerinin peşinde olduğu Atilla Szalai'den transfer itirafı!

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 28.haftasında evinde Trabzonspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de Atilla Szalai'den karşılaşma öncesi açıklama geldi. Macar stoper transfer iddialarına da cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 18:54

Kasımpaşa maçında attığı golle Fenerbahçe'ye 3 puan kazandıran Atilla Szalai, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Pazar akşamı oynanacak Trabzonspor maçını kazanacaklarını belirten Macar stoper, "Son maçı kazanmamız elbette bizleri çok mutlu etti. Önemli bir 3 puan elde ettiğimizi düşünüyorum. Son 3 maçta 3 galibiyet aldık ve bu da bizler için memnuniyet verici. Pazar günü oynayacağımız önemli bir maçımız var ve bunun için çalışıyoruz. En iyisini yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarların Trabzonspor maçı öncesinde başlattığı kampanyanın kendilerini çok mutlu ettiğini aktaran Szalai, "Taraftarların maç içinde son dakikaya kadar desteğine ihtiyacımız var. İyi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umuyorum ki dolu tribünler önünde oynarız. Taraftarların desteği çok önemli ve çok ihtiyacımız var. Umarım hep birlikte başarılı bir netice elde ederiz." diye konuştu.

Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Haberi Görüntüle

ATİLLA SZALAİ: MAALESEF SOL BEK...

"Maalesef geçmişte iyi maçlar çıkaramadık. Türkiye Kupası'ndan ve UEFA Konferans Ligi'nden elendik. Bu iyi olmadı. Ancak kafamızı kaldırmak istiyorduk ve daha çok çalışmamız gerekiyordu. İyi bir şekilde çalışarak ilerlemek istiyoruz. Maalesef sol bek pozisyonunda oynayan takım arkadaşlarım sakat olduğu için sol bek pozisyonunda oynadım. Daha önce de bu mevkide oynamıştım. En iyiyi yapmaya çalışıyorum. Benim için pozisyondan ziyade takıma verdiğim katkı önemli. Geçmiş maçlarda mükemmel performanslar sergilediğimi söyleyemem. Bundan sıyrılıp daha iyisini ortaya koymam gerekiyordu. Oynadığım maçlarda bunu de elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum."

Szalai, Türkçesini geliştirmesinde takım arkadaşları ve kulüp tercümanlarının büyük rolü olduğunu da kaydetti.

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Haberi Görüntüle

ATİLLA SZALAİ'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

 "Arda, büyük bir yeteneğe sahip. İyi de bir karakteri var. Aynı şekilde antrenmanlarda da sıkı şekilde çalışıyor. Sürekli öğrenmek için sorular soruyor. Futbol ve besin konusunda sorular yöneltiyor. İyi bir profesyonel olduğunu söyleyebilirim. Yüksek bir potansiyele sahip. Şu anda iyi yolda. Tabii ki dikkatli de olmak gerekiyor. Arda gibi genç yeteneklerin üzerinde baskı oluşturmamak gerekiyor. Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi bir karakter ve iyi bir futbolcu. Bizler de onu desteklemeye devam ediyoruz."

Servet Yardımcı TFF Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı Servet Yardımcı TFF Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı Haberi Görüntüle

SZALAİ'DEN AVRUPA İTİRAFI

"Ben transfer konularını düşünmüyorum ve odaklı değilim. Bu tip dedikodulara aldırış etmiyorum. Şu anda tek odak noktam Fenerbahçe üzerine. Her gün takıma katkı sağlamak için yoğun şekilde çalışıyorum ve takıma katkı sağlamak da benim için en önemlisi." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading