Yandex Metrica

Avrupa devlerinin peşinde olduğu Altay Bayındır 3 senelik sözleşmeye imza atıyor!

Avrupa devlerinin peşinde olduğu Altay Bayındır 3 senelik sözleşmeye imza atıyor!

Son dakik haberleri... Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır, kariyeri için yeni kararını verdi. Milli kaleci 3 yıllık kontrat için masaya oturuyor.

Spor

23.01.2024, 18:58

Süper Lig'de oynanan Alanyaspor maçında yaptığı kurtarışlarla alkış alan Altay Bayındır, gelecek sezon bitecek olan sözleşmesi için görüşmelere çağrıldı.

A Milli Takım kadrosunda da yer alan milli kaleci, Almanya ve İtalya'dan aldığı tekliflere rağmen Fenerbahçe'nin 3 senelik sözleşme teklifine sıcak baktığını bildirdi.

Alanyaspor maçında takım arkadaşı Diego Rossi'ye attırdığı golle profesyonel kariyerindeki ilk asistini yapan Altay Bayındır, 2010/11'den bu yana Süper Lig'de gol pası veren ilk Fenerbahçe kalecisi olarak tebrik edilmişti.

 5-2 kazanılan Alanyaspor maçında kritik kurtarışlar yaparak takımına yardımcı olan 23 yaşındaki kaleci, yeni sözleşmeye imza atması durumunda zamlı maaş alacak.

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa kupalarında toplam 22 maça çıkarak kalesinde 30 gol gördü.

Kalesini 5 kez gole kapatan Altay, 2019'da Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading