Yandex Metrica

Avrupa devlerinden Fenerbahçe-Sevilla maçı çıkarması! Arda Güler için geliyorlar

Avrupa devlerinden Fenerbahçe-Sevilla maçı çıkarması! Arda Güler için geliyorlar

Son dakika transfer haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Sevilla ile karşılaşacağı mücadelede Avrupa'nın dev kulüpleri gözünü Arda Güler'e çevirdi. Avrupa'dan gelen scoutlar eşleşmeyi Ülker Stadyumu'nda takip edecek.

Spor

23.01.2024, 20:35

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Avrupa'nın gözdesi haline geldi. Bir vitrin olarak gösterilen UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Sevilla'yı Kadıköy'de ağırlayacak. Mücadeleyi birçok yetenek avcısı tribünde takip edecek.

Fenerbahçe'de A takıma yükseldiğinden bu yana Avrupa'nın ilgisini çeken Arda Güler'e talipler artıyor.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse ne olur? Fenerbahçe-Olympiakos maçı saat kaçta, ne zaman bitecek? FB-Olympiakos'u 1-0 yenerse... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'E YAKIN TAKİP

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'yı konuk edecek Fenerbahçe'de Arda Güler için Avrupa'nın dev kulüplerinden gelen scoutlar tribünde yer alacak.

Sevilla karşılaşmasına ilk 11'de görev verilmesi beklenmeyen Arda Güler'i Manchester City, PSG, Arsenal ve Barcelona gibi kulüplerin yetkilileri izleyecek.

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN ARDA GÜLER OPERASYONU

Fenerbahçe, genç yıldızı Arda Güler ile sözleşme imzalamanın hazırlığını yapıyor. 18 yaşındaki Güler'in kontratı 2025 yılında sona eriyor.

Arda Güler ile sözleşme imzalamayı düşünen yönetim, genç yıldızın maaşını revize etmeyi düşünürken mevcut sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kaldırmak istiyor.

TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN 3 İSİM DAHA İZLENECEK

Fenerbahçe'den 3 isim daha Avrupa'dan gelen yetkililer tarafından tribünde takip edilecek.

Serie A ekiplerinden Sampdoria, Bologna ve Monza yetkilileri Miha Zajc için tribünde yer alacak. Ferdi Kadıoğlu için Napoli yetkililerinin Kadıköy'de yer alması beklenirken Roma gözlemcileri Miguel Crespo'yu mercek altına alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading