Yandex Metrica

Avrupa devleri Galatasaraylı Berkan Kutlu için İstanbul'a geliyor

Avrupa devleri Galatasaraylı Berkan Kutlu için İstanbul'a geliyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın sezon başı Alanyaspor'dan transfer ettiği Berkan Kutlu için Avrupa devleri sıraya girdi.

Spor

23.01.2024, 18:16

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund ve İtalya Serie A temsilcisi Inter, A Milli Takım kadrosunda bulunan Berkan Kutlu için İstanbul'a gözlemci yollama kararı aldı.

Galatasaray ile gösterdiği performans sonrası milli takıma seçilmeyi başaran Berkan, Cumartesi günü oynanacak Cebelitarık maçına ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Stefan Kuntz'un yoğun ilgi gösterdiği orta saha oyuncusu bu sezon Süper Lig ve Avrupa kupaları olmak üzere topkam 18 maça çıkarak Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerin başında geliyor.

Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Haberi Görüntüle

GALATASARAY BERKAN KUTLU İÇİN NE KADAR İSTİYOR?

Alanyaspor'dan 4 milyon Euro karşılığında transfer edilen 23 yaşındaki futbolcu için Sarı-kırmızılıların 15 milyon Euro'dan aşağı satmayı düşünmediği konuşuluyor.

Süper Lig'in yanı sıra UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda lider olan Galatasaray'ın oynadığı 4 maçta da forma giyen Berkan Kutlu, gösterdiği performansla ilk 11'in en başarılı isimlerin başında geldi.

Orta sahadaki çift yönlü oyunuyla takımın vazgeçilmezi olan milli oyuncunun 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading