Yandex Metrica

Avrupa devinden tarihe geçen transfer! 91 milyon Euro ödenecek

Avrupa devinden tarihe geçen transfer! 91 milyon Euro ödenecek

Son dakika haberleri... İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, Fiorentina'da oynayan 22 yaşındaki golcü Dusan Vlahovic'i renklerine bağladı. Sırp yıldız yeni takımıyla ilk idmana çıktı.

Spor

23.01.2024, 18:43

İtalya ligini kasıp kavuran Dusan Vlahovic Juventus'a transfer oldu.

Fiorentina ile gösterdiği çıkış sonrası devlerin radarına giren Sırp golcü Torino ekibiyle 4 senelik sözleşme imzaladı. 

Siyah-beyazlı kulüp, 22 yaşındaki oyuncunun transferini, "Şimdi, burada #DV7" paylaşımıyla duyurdu.

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Haberi Görüntüle

VLAHOVİC İÇİN 91 MİLYON EURO

Kulüpten yapılan açıklamada, Vlahovic'in transferi konusunda Fiorentina kulübü ile 70 milyon avro artı 11,6 milyon FIFA ile ek ücretler ödemesi ve 10 milyon avro da elde edilecek sportif başarılara göre ödenecek meblağ karşılığında anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Vlahovic’in 30 Haziran 2026'ya kadar siyah-beyazlı formayı giyeceği belirtildi. Dusan Vlahovic, sabah saatlerinde de kulübün sağlık tesisleri J Medical'de sağlık kontrolünden geçirilmişti.

Bu arada, Juventus'un Vlahovic'in Portekizli eski yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun numarasını vermesi ve "DV7" etiketiyle duyurması dikkati çekti.

Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor Haberi Görüntüle

TARİHE GEÇTİ

İtalyan basınında, Juventus'un Vlahovic transferinin, İtalya'da ara transfer döneminin en pahalı transferi olduğu belirtildi.

Vlahovic, Fiorentina formasıyla bu sezon Serie A'da ve İtalya Kupası'nda 24 maçta 20 gol atmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading