Yandex Metrica

Avrupa devi Kerem Aktürkoğlu için keseyi açtı! Milli yıldız rekor bedele imza atıyor

Avrupa devi Kerem Aktürkoğlu için keseyi açtı! Milli yıldız rekor bedele imza atıyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'da bu sezonun en başarılı isimleri arasında gösterilen Kerem Aktürkoğlu'nun rekor bedelle Avrupa'ya transfer olacağı iddia edildi. Almanya, İspanya ve İngiltere'den de talipleri olan Kerem'in Fransa'ye gitmesi bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 19:10

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon, Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Altükoğlu için devreye girdi.

Yıldız oyuncuyu uzun zamandır takibe alan Fransız devi, 17 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Sezon sonunun gelmesini bekleyen Lyon yetkilileri, Sarı-kırmızılıların satmaya sıcak baktığı Kerem için resmi teklifini iletecek.

Daha önce Atletico Madrid ve Chelsea'nin ilgilendiği öne sürülen 23 yaşındaki futbolcunun kariyeri açısından Fransa'nın da kendisine uygun olduğuna inandığı ortaya çıktı.

Galatasaray'da yapılması beklenen başkanlık seçiminin ardından Kerem Aktükoğlu'nun son durumu belli olacak.

Öte yandan daha önce Leipzıg'a 15 milyon Euro karşılığında satılan Bruma'nın ardından Kerem Aktürkoğlu, 17 milyon Euro bedelle ayrılması durumunda kulüp tarihinde satılan en yüksek bonservis bedelli oyuncu olmuş olacak.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın... Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Geçen sezon TFF 2.Lig ekibi Erzincanspor'dan transfer edilen Kerem Aktürkoğlu, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig olmak üzere tüm kulvarlarda 76 resmi maça çıktı.

İstikrarlı yapısıyla dikkat çeken Kerem, bu karşılaşmalarda toplam 17 gol atıp, 13 asist yaptı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading