Yandex Metrica

Avrupa devi Altay Bayındır'a rekor teklif yaptı! Fenerbahçe tarihine geçecek transfer gerçekleşiyor

Avrupa devi Altay Bayındır'a rekor teklif yaptı! Fenerbahçe tarihine geçecek transfer gerçekleşiyor

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır, yeni sezon öncesi Avrupa'nın yolunu tutabilir. Dev takımların transfer radarına giren milli oyuncuya teklif yağıyor.

Spor

23.01.2024, 19:15

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık gerçekleşebilir. 

Son 2 sezonda gösterdiği performansla adından söz ettiren Altay Bayındır'a Ajax talip oldu.

Milli kaleciyi uzun zamandır takip eden ve Türkiye'ye gözlemci gönderen Hollanda ekibi, Türk oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'nin ise Altay'ı kolay kolay bırakmayacağı ama değerini bulduğu taktirde satışına onay vereceği öğrenildi.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR AJAX'A TRANSFER OLACAK MI?

Sezonun tamamlamasına kısa süre kala Fenerbahçe ile olan görüşmelerini sürdüren Ajax, 24 yaşındaki Altay Bayındır için pazarlıklarını sıklaştırdı.

Sarı-lacivetlilerin piyasa değeri 16 milyon Euro'ya yükselen Altay için en az 25 milyon Euro'dan aşağı gelen teklifleri kabul etmeyeceği iddia edildi.

Altay'daki potansiyelin yüksek olduğunu düşünen Hollandalı yöneticilerin Türk kaleci için 18 milyon Euro önereceği öğrenildi.

Milli oyuncu için ısrarlı olan Ajax'ın Altay'ın transferini istenen rakamlara bitirmek için ısrarlı olacağı konuşuluyor.

Altay Bayındır, 25 milyon Euro'ya transfer olması durumunda Fenerbahçe'den en yüksek bonservis bedeliyle ayrılan isim olacak.

Şu anki rekorlar Real Madrid'e 20 milyon Dolar'a giden Elvir Baliç ve 19 milyon Euro'ya Lazio'ya satılan Vedat Muriç'e ait.

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon omzundan yaşadığı sakatlığa rağmen sahalara 3 ay içerisinde dönen Altay, toplam 29 maça çıktı.

Bu maçlarda yaptığı kurtarışlarla alkış alan Altay, 9 kez kalesini gole kapatarak, 34 gol yedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading