Yandex Metrica

Avrupa'da tur atlayan Sivasspor'da yüzler gülüyor

Avrupa'da tur atlayan Sivasspor'da yüzler gülüyor

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Dinamo Batumi'yi eleyerek Kopenhag'a rakip olan Sivasspor, 7.galibiyetini elde etti.

Spor

23.01.2024, 17:48

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ikinci maçında sahasında Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum ile 1-1 berabere kalarak adını play-off turuna yazdıran Demir Grup Sivasspor'da yüzler gülüyor.

Bu sezon ilk kez düzenlenen Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden kırmızı-beyazlı ekip, 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Moldova temsilcisi Petrocub'ı, Sivas'ta oynanan rövanş karşılaşmasında da aynı skorla geçerek bir üst tura yükselmişti.

5 Ağustos'ta oynanan 3. eleme turu ilk maçında Gürcistan ekibi Dinamo Batum'u deplasmanda 2-1 yenerek evine avantajla dönen kırmızı-beyazlı ekip, dün sahasında oynadığı rövanş karşılaşmasında uzatma bölümleri sonunda rakibi ile 1-1 berabere kalarak play-off turuna yükselme başarısı gösterdi.

Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Haberi Görüntüle

RAKİP KOPENHAG

Yiğidoların, play-off turundaki rakibi ise  Danimarka'nın köklü kulüplerinden Kopenhag oldu.

Şu ana kadar  Avrupa kupalarında 18 maça çıkan temsilcimiz, bu karşılaşmalardan 7'sini kazandı, 9'unu kaybetti, 2 kez de berabere kaldı.

Kırmızı-beyazlılar, Avrupa arenasında rakip fileleri 20 kez havalandırırken, kalesinde 31 gol gördü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading