Yandex Metrica

Avrupa basını Nuri Şahin'i konuşuyor!

Avrupa basını Nuri Şahin'i konuşuyor!

Son dakika haberleri... Antalyaspor'da futbol oynayan Nuri Şahin'in teknik direktörlüğe getirilmesi Almanya'da gündem oldu.

Spor

03.02.2024, 11:58

Ersun Yanal ile yollarını ayıran  Antalyaspor, sürpriz bir karar alarak takımda futbol oynayan Nuri Şahin'i teknik direktörlüğe getirdi.

Resmi olarak açıklama yapan Akdeniz ekibi, "Yönetim kurulumuz ile futbolcumuz Nuri Şahin arasında yapılan görüşme sonucunda Nuri Şahin'in Futbol Sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz." ifadeleri yer aldı.

33 yaşındaki futbolcunun oyuncu-antrenör olarak görev yapacağı ama dilerse oyunculuğu bırakıp sadece antrenörlük yapma hakkına sahip olduğu da öğrenildi.

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Haberi Görüntüle

'NURİ ŞAHİN ZATEN TEKNİK DİREKTÖR GİBİ DÜŞÜNÜYOR'

Almanya'da tanınan Türk gazetecilerden olan Fatih Demireli, çok yakından tanıdığı Nuri Şahin için, "Futbolcuyken de teknik direktör gibi düşünen biriydi her zaman. Çalıştığı teknik adamlardan gördüklerini not ediyor, farklı sistemleri anlamak için bireysel olarak maç analizleri yapıyor Almanya günlerinden beri. Başarılı olacağına inanıyorum" görüşlerini belirtti.

Öte yandan Nuri Şahin, dün akşam ilk kez takımla idmana çıkarak kısa bir konuşma yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading