Yandex Metrica

Sitede Ara

Avrupa basını: Çılgın Türkler geliyor

Avrupa basını: Çılgın Türkler geliyor

İspanya'nın en tanınan gazetelerinden olan Marca , "2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dikkat edilmesi gereken 4 takım” arasında Türkiye'yi öne çıkardı.

Spor

23.01.2024, 21:56

İspanyol Marca gazetesi, “EURO 2020’de dikkat edilmesi gereken 4 takım” başlıklı haberinde A Milli Futbol Takımımızı da öne çıkardı.

Roma'da gerçekleşecek EURO 2020’nin açılış mücadelesinde cuma günü İtalya ile kozlarını paylaşacak Türkiye'nin Avrupa’da forma giyen kaliteli futbolculara sahip olduğu ve turnuvada sürprize imza atabilecek ekipler arasında olduğu ifade edildi.

Dikkat ,Türkler geliyor

Türkiye'ye özel olarak değinen Marca, Türkiye’nin Danirmarka,Galler ve Ukrayna ile birlikte EURO 2020'de sürprize imza atabileceği vurgulanarak, Şenol Güneş’in elinde çok önemli bir jenerasyon bulundurduğuna yer verildi.

Fransa'da Lille ile şampiyonluk yaşayan Türk oyuncuları hatırlatan Marca, Burak Yılmaz'ın takım içinde lider bir konumda olduğu kaydedilerek; Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik’in de milli takım için değerli isimler olduğu vurgulandı.

Ayrıca İtalya'da Milan'ın 10 numaralı formasını terleten Hakan Çalhanoğlu'nun takımın en etkili isimleri arasında gösterilirken, defans hattını oluşturan Çağlar Söyüncü, Merih Demiral ve Ozan Kabak'ın da Avrupa'nın önemli liglerinde oynayan oyuncular olduğu hatırlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading