Yandex Metrica

Austria Wien Fenerbahçe'yi ağırlayacak!

Austria Wien Fenerbahçe'yi ağırlayacak!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Austria Wien takımının teknik direktörü Manfred Schmid, Fenerbahçe'yi olabildiğince zorlamaya çalışacaklarını söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:41

Viyana'da maçın oynanacağı Viola Park'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Schmid, kulüpleri için çok önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi bitirmek istiyor Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi... Haberi Görüntüle

'HEYECANIMIZ DORUKTA'

Takımdaki birçok oyuncunun kariyerlerinde zirve maçını yaşayacağını aktaran Schmid, "Heyecanımız dorukta. Kulübümüz için çok büyük bir maç. Çoğu oyuncu için büyük bir heyecan, kariyerlerinde zirve maçı olacak. Takım olarak iyi mücadele etmek istiyoruz. Fenerbahçe'yi olabildiğince zorlamayı hedefliyoruz. Kendimizi bu büyük rakibe karşı baskı altına almamak çok önemli. Maçta hızlı şekilde konsantrasyonu yakalayıp takım halinde planlarımızı ortaya koymamız lazım." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Haberi Görüntüle

'BİR DÜNYA DEVİ BURAYA GELDİ'

Fenerbahçe gibi büyük bir camiayı ağırlamanın kendileri için büyük bir olay olduğunu anlatan Schmid, şöyle devam etti:

"İnanıyorum ki disiplinimizi sahaya yansıtırsak, sonucu olabildiği kadar uzatabilir ve beraberliği koruyabilirsek elimize fırsatlar gelecektir. Kalite olarak tartışmaya gerek yok. Fenerbahçe'nin kalitesi ortada, bir dünya devi buraya geldi. Elimizdeki sınırları zorlayarak bir mucizenin peşinde koşacağız. Takımımın kuvvetine inanıyorum. Fenerbahçe'yi zorlamak için herkesin kendi limitini aşması gerekiyor."

 


Loading