Yandex Metrica

Attila Szalai astronomik fiyata Premier Lig'e transfer oluyor!

Attila Szalai astronomik fiyata Premier Lig'e transfer oluyor!

Jorge Jesus'un vazgeçilmezi olan Attila Szalai için İngiliz harekete geçti.

Spor

23.01.2024, 20:23

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Attila Szalai, Avrupa ekiplerini peşine takmaya devam ediyor. Premier Lig devi Liverpool'un talip olduğu Attila Szalai için sarı-lacivertlilerin istediği bonservis bedeli belli oldu.

Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

LİVERPOOL KANCASI

2021'in yazında Apollon Limassol'den 2.2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Attila Szalai, Fenerbahçe'de başarılı performansıyla büyük beğeni topladı. Avrupa ekiplerinin yakından takip ettiği Macar stopere son olarak Liverpool talip oldu.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Liverpool, Virgil van Dijk'in sakatlığı sonrası sol stoper arayışına başladı. Ada ekibinin listesinin ilk sırasında Attila Szalai yer alıyor. Teknik direktör Jürgen Klopp, Szalai'nin Van Dijk'in yokluğunda sadece "geçici bir çözüm" olarak değil ileride onun yerini alabileceğine inanıyor.

2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak? TFF 1. Lig play- off tarihleri açıklandı! 2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak?... Haberi Görüntüle

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU!

Sarı-lacivertli yönetim Liverpool'un da talip olduğu Attila Szalai'nin bonservis bedelini belirledi. Yönetim Macar savunma oyuncusu için en az 20 milyon euro bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading