Yandex Metrica

Atatürk Olimpiyat Stadı hakkında karar verildi. 1 ay maç yok!

Atatürk Olimpiyat Stadı hakkında karar verildi. 1 ay maç yok!

Türkiye Futbol Federasyonu, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 10 Haziran'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final müsabakasından dolayı statta 11 Mayıs'tan sonra maç yapılmayacağını duyurdu.

Spor

31.03.2024, 06:04

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 10 Haziran'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final müsabakası hazırlıkları devam ederken TFF'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu, 20-25 Nisan tarihleri arasında çim zeminde mini yenileme çalışmalarının gerçekleştirildiği stadyumda, 10 Mayıs tarihinden itibaren tribünlerde ve stat dahilinde birçok inşaat çalışması ve tadilat yapılacağını duyurdu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Haberi Görüntüle

1 AY MAÇ YOK

Federasyon açıklamasında, "Tadilat yapılan yerlerin müsabaka oynamaya engel oluşturması ve saha zemininin final müsabakasına eksiksiz olarak hazır duruma getirilebilmesi için 11 Mayıs tarihinden itibaren stadyumda müsabaka oynanmamasına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading