Aslana bu yakışırdı! Bolu'daki yangın faciasını es geçmedi: Cimbomdan takdir toplayacak hareket!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 7. haftasında oynayacağı Dinamo Kiev maçında Bolu'da yaşanan yangın faciasını es geçmedi. Sarı kırmızılı ekip, maça siyah bant ile çıkma kararı aldı. Galatasaray'ın bu anlamlı hareketi çok sayıda kişi tarafından takdir topladı.
UEFA Avrupa Ligi'nin 7. haftasında Galatasaray, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i ağırlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçı kazanarak hem üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak hem de Dinamo Kiev’e karşı ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.
MAÇ ERKEN OYNANIYOR
Galatasaray-Dinamo Kiev karşılaşması, Türkiye’deki yayın programı ve diğer organizasyonlarla çakışmaması adına Salı günü saat 18.30'da oynanacak. Mücadele, RAMS Park’ta gerçekleşecek ve Estonya Futbol Federasyonu'ndan Kristo Tohver düdük çalacak. Tohver’in yardımcılıklarını Silver Koiv ve Sander Saga üstlenecek.
GALATASARAY ÜST TURU GARANTİLEDİ
UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı bir performans sergileyen Galatasaray, son 16 turu play-off’larında mücadele etmeyi garantiledi. 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak namağlup ilerleyen Cimbom, 12 puan topladı ve haftaya 6. sırada başladı. Sarı-kırmızılılar, Dinamo Kiev karşısında galip gelerek doğrudan son 16’ya yükselme şansını artırmayı hedefliyor.
BOLU'DA YAŞANAN YANGIN SONRASI ANLAMLI SİYAH BANT
Türkiye, Bolu'da meydana gelen otel yangını faciası ile derin bir üzüntü yaşadı. Köroğlu Dağları'ndaki tatil merkezinde çıkan yangında 66 kişi hayatını kaybederken, 51 kişi yaralandı. Galatasaray, bu acı olay sonrası anlamlı bir harekete imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, Dinamo Kiev maçına siyah bantla çıkacak ve Bolu’daki yangında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunacak.
