Yandex Metrica

Arsenal, Tottenham'ı rahat geçti kaleciye tribünden tekme atıldı

Arsenal, Tottenham'ı rahat geçti kaleciye tribünden tekme atıldı

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda Tottenham'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Bir Tottenham taraftarı, karşılaşma bittikten sonra reklam panolarının üstüne çıkarak Arsenal kalecisi Aaron Ramsdale'ın sırtına tekme attı.

Spor

23.01.2024, 22:17

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda Tottenham'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Arsenal, Hugo Lloris'in kendi kalesine attığı golle skoru 1-0 yaptı. 36. dakikada Martin Odegaard, müthiş bir golle skoru 2-0 yaptı. 

İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! Haberi Görüntüle

PUAN FARKI 8'E ÇIKTI

Bu sonucun ardından puanını 47'ye yükselten Arsenal, en yakın rakibi ikinci sıradaki Manchester City ile arasındaki puan farkını 8'e çıkardı. Tottenham ise 33 puanla 5. sırada kaldı.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Transfer iddialarına yanıt Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Transfer iddialarına yanıt Haberi Görüntüle

KALECİYE TEKME

Öte yandan Kuzey Londra derbisine damga vuran olay yaşandı. Richarlison ile kaleci Ramsdale arasında tartışma çıktı. Daha sonrasında Arsenal kalecisi, kale arkasındaki suyunu almaya giderken tribünlerden bir taraftarın tekmeli saldırısına uğradı. Güvenlik görevlileri ve futbolcular araya girdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Haberi Görüntüle

''ŞİDDETİN FUTBOLDA YERİ YOKTUR''

Tottenham'dan, Arsenal kalecisi Aaron Ramsdale'e tekme atan taraftar hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamada ''Şiddetin hiçbir şeklinin futbolda yeri yoktur.'' denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading