Yandex Metrica

Arjantin'in en büyüğü belli oldu! Boca Juniors ezeli rakibin galibiyetiyle şampiyon oldu!

Arjantin'in en büyüğü belli oldu! Boca Juniors ezeli rakibin galibiyetiyle şampiyon oldu!

Son dakika haberleri... Arjantin Premier Ligi'nde şampiyon Boca Juniors oldu. Independiente ile kendi evinde 2-2 berabere kalan Boca, sezonu zaferle tamamladı.

Spor

23.01.2024, 19:58

River Plate, Arjantin Premier Ligi'nin son haftasında aldığı galibiyetle ezeli rakibi Boca Juniors'ın şampiyon olmasını sağladı.

Ligde son hafta maçları öncesi şampiyonluk şansı olan iki takımdan Boca Juniors 51 puanla liderken, Racing Club ise 50 puanla ikinci sırada yer alıyordu. River Plate ise 44 puanda şampiyonluk şansını haftalar öncesinden yitirmişti.

Lig lideri Boca Juniors, sezonun son haftasında Independiente'yi konuk ettiği maçta 2-1 önde şampiyonluğa doğru giderken 81. dakikada rakip takımın golüne engel olamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak puanını 52'ye çıkardı.

Boca Juniors'ın beraberliği sonrası alacağı galibiyetle şampiyonluğa ulaşma fırsatı yakalayan Racing Club, River Plate'i konuk etti.

Racing Club ile River Plate arasındaki karşılaşmasının 90. dakikasına 1-1 beraberlikle girilirken, ev sahibi ekip kazandığı penaltı atışıyla şampiyonluk için büyük bir fırsat yakaladı. River Plate kalecisi Franco Armani, Jonathan Galvan'ın penaltı atışını kurtararak şampiyonunun belirlenmesinde önemli rol oynadı.

River Plate, 90+5. dakikada Miguel Borja'nın golü ile maçı 2-1 kazandı ve ezeli rakibi Boca Juniors, Arjantin Premier Ligi şampiyonu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading