Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arjantin'in 2022 FIFA Dünya Kupası kadrosu açıklandı! Messi için son şans

Arjantin'in 2022 FIFA Dünya Kupası kadrosu açıklandı! Messi için son şans

Arjantin Milli Takımı'nın, Katar'daki Dünya Kupası'nda mücadele edecek kadrosu açıklandı. Kariyerinde kulüp düzeyinde sayısız kupa kazanan ve kırılması güç rekorların altına imza atan Lionel Messi, 4. kez forma giyeceği Dünya Kupası'nı bu kez kazanmak istiyor. 

Spor

08.02.2024, 14:40

Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılacak Arjantin Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu. Teknik direktör Lionel Scaloni, tarihinin üçüncü şampiyonluğunu hedefleyen Arjantin'in 26 kişilik Dünya Kupası kadrosunu duyurdu.

Beşiktaş dikiş tutmuyor! Santos'un kredisi de tükendi Haberi Görüntüle

SAKAT DYBALA DA KADRODA

Sakatlığı bulunan Romalı Paulo Dybala ve sakatlığı nedeniyle Paris Saint-Germain'in son maçında oynayamayan Lionel Messi, kadroya dahil edildi. Kariyerinde kulüp düzeyinde sayısız kupa kazanan ve kırılması güç rekorların altına imza atan Lionel Messi için Katar 2022 ayrı bir önem taşıyor. Dünyaca  ünlü yıldız futbolcu 4. kez forma giyeceği Dünya Kupası'nı bu kez kazanmak istiyor. 

35 yaşındaki süperstar, muhtemelen son kez mücadele ettiği turnuvada kupaya uzanacağına inanan tecrübeli yıldız kupa öncesinde PSG'nin, Ligue 1'de oynayacağı Auxerre maçında forma giymemek için yönetim ve teknik heyetten izin istemişti. 35 yaşındaki süperstar, Arjantin ile kupada finale çıkarsa final kapışması Messi'nin kariyerindeki 1000. resmi maçı olacak. 

Acun Ilıcalı'dan sakin hamleler! Fenerbahçe başkanlığına göz kırptı Haberi Görüntüle

ARJANTİN'İN KATAR 2022 KADROSU

C Grubu'nda Suudi Arabistan, Meksika ve Polonya ile mücadele edecek Arjantin'in kadrosunda şu isimler bulunuyor:

İşte kadroda yer alan isimler:

Kaleci: Emiliano Martinez, Geronimo Rulli, Franco Armani.

Savunma: Nahuel Molina, Gonzalo Montiel, Cristian Romero, German Pezzella, Nicolas Otamendi, Lisandro Martinez, Marcos Acuna, Nicolas Tagliafico, Juan Foyth

Orta Saha: Rodrigo De Paul, Leandro Paredes, Alexis Mac Allister, Guido Rodriguez, Alejandro Gomez, Enzo Fernandez, Exequil Palacios

Hücum: Angel Di Maria, Lautaro Martinez, Julian Alvarez, Nicolas Gonzalez, Joaquin Correa, Paulo Dybala, Lionel Messi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading