Yandex Metrica

Arda Turan'ın jübile maçına yıldız akını! Dünyaca ünlü futbolcular İstanbul'a gelecek

Arda Turan'ın jübile maçına yıldız akını! Dünyaca ünlü futbolcular İstanbul'a gelecek

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz günlerde futbola veda eden Arda Turan için İstanbul'da jübile maçı yapılması bekleniyor. Dünyaca ünlü futbolcuların da Arda'ya eşlik etmesi bekleniyor.

Spor

03.03.2024, 02:44

Galatasaray ve Türk futbol tarihinin en kariyerli oyuncuları arasında gösterilen Arda Turan'a jübile maçı ayarlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde emeklilik kararını duyuran 35 yaşındaki efsane için dev bir organizasyon etkinliği düzenlecek.

Kariyerinde Atletico Madrid ve Barcelona gibi dev takımların da forması giyen Arda'nın eski takım arkadaşlarının da İstanbul'a geleceği belirtildi.

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

MESSİ VE NEYMAR İSTANBUL'A GELİYOR

Arda Turan'ın Barcelona'da beraber oynadığı Lionel Messi ve Neymar başta olmak üzere Atletico Madrid'in unutulmaz oyuncuları arasında yer alan Falcao, Koke, Filipe Luis, Gabi, Mario Suarez, Diego Godin ve birçok sürpriz ismin jübile maçında sahaya çıkacağı konuşuluyor.

Ayrıca Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in de saha kenarında olacağı öğrenildi.

Bu özel etkinlik için Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un planlama yaptığı ve yakın zamanda bilgilendirme yapacağı aktarıldı.

Taraftarların da yer alacağı maçın NEF Stadyumu'nda oynanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading