Yandex Metrica

Arda Turan'dan çarpıcı açıklamalar: Ben kimseyi taciz etmedim! Fatih Terim için ne dedi?

Arda Turan'dan çarpıcı açıklamalar: Ben kimseyi taciz etmedim! Fatih Terim için ne dedi?

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın Exxen'de platformdaki belgeseli yayınlandı. Geçmiş yıllarda yaşanan birçok olay hakkında açıklamalar yapan Arda, "Ben kimseyi taciz etmedim" dedi.

Spor

23.01.2024, 17:58

Galatasaray tarihinin önemli oyuncuların olan Arda Turan'ın Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'deki belgeseli dün yayınlandı.

Geçmişe dair önemli açıklamalar yapan Arda, Fatih Terim ile aralarında yaşanan problemlere kadar birçok konuya değindi.

Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Haberi Görüntüle

ARDA TURAN: BEN KİMSEYİ TACİZ ETMEDİM 

Şarkıcı Berkay ve eşi ile 2018 yılında davalık olan Arda Turan, o sürece dair çok yalan söylemlerin olduğunu belirterek "Ben kimseyi taciz etmedim. Allah şahidimdir" ifadelerini kullandı.

Geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle sevmediği birine şiddet uyguladığını kabul eden Arda, "Birine maalesef şiddet uyguladım. Sebebi, Arda ailesini reklam konusu yapmaz. Benim eşime kimse sabah 5'te mesaj atamaz. Şiddet, hastane ve silah olayında yüzde 100 haksızım. Tek bir olayda çok haklıyım. Ben kimseyi taciz etmedim" dedi.

Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Haberi Görüntüle

ARDA TURAN: KADINA ŞİDDET DEDİLER

"Doğru kelimeleri seçmek istiyorum. Dikkat ettiyseniz hiç bu konu hakkında konuşmadım. Bunlar bizim yaşantımızda utanılacak konulardır. Söylediğim iddia edilen, başka kimse tarafından görülmeyen, duyulmayan, cümlenin de tam karşılığı belli olmayan bir hanımefendi tarafından söylenen bir konu, 'Arda taciz etti'ye geldi. Ben kimseyi taciz etmedim. Kimseyi! Allah şahidimdir. Ancak o işe 'taciz' dediler.Kadına şiddet' dediler."

İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! Haberi Görüntüle

ARDA TURAN: FATİH TERİM NEDEN BU KADAR BAŞARILI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Fatih Terim ile ilk kez altyapıda bir bayramlaşma töreninde tanıştığını açıklayan Arda Turan: "1999'da ilk altyapıda bir bayramlaşma vardı sabah. Fatih hocayı biraz beklemiştik. O bayramlaşmadaki hangi heyecanı yaşıyorsam, ben Fatih hocayla her konuştuğumda aynı heyecanı yaşıyorum. Bu adam neden bu kadar başarılı diye kendi kendime düşünüyorum" ifadelerini dile getirdi.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Haberi Görüntüle

ARDA TURAN: FATİH HOCAM İLE SORUNUM OLDU

Terim'in herkese yardım etmeye çalıştığını belirten Arda, "O kadar çok çalışıyor ki, futbola olan sevgisi, geliştirme eksiği ve içindeki merhamet beni çok etkiledi. Herkese yardım etmeye çalışıyor. Onları yaparken Fatih Terim olmayı da korumak zorunda. Hayatımda hocamla sorunum da oldu ve baba oğul gibi hallettik hep" dedi.

Yaptığı her davranışla örnek olmaya çalıştığını aktaran Arda Turan, "Ben 90'da oyuna girdiğimde, hiç oynamadığımda da aynı şevkle Galatasaray formasının değerini arkadaşlarıma anlatmaya çalışıyorum. Hocanın Galatasaray camiasına verdiği mesajı ben arkadaşlarıma iletmeye çalışıyorum" açıklamalarında bulundu.

1. Lig heyecanında 30. hafta! İşte oynanacak maçlar... 1. Lig heyecanında 30. hafta! İşte oynanacak maçlar... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading