Yandex Metrica

Arda Turan Süper Lig'e geri dönüyor: İmzalar yakın!

Arda Turan Süper Lig'e geri dönüyor: İmzalar yakın!

Galatasaray ve Türk Futbolu'nun efsane isimlerinden Arda Turan teknik direktörlük için Süper Lig'e geri geliyor. Başakşehir FK forması giyerken futbolu bırakma kararı alan Arda Turan'ın İstanbul ekibiyle anlaştığı iddia edildi. İşte haberin detayları.

Spor

06.02.2024, 14:01

35 yaşında futbolu bırakma kararı alan, Avrupa'da Atletico Madrid ve Barcelona forması giyerek ülkemizi temsil eden Arda Turan için kamuoyunda teknik direktör olarak Süper Lig'e döneceği iddiası ortaya kondu.

İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... Haberi Görüntüle

ESKİ TAKIMA ARKADAŞININ YERİNE GELİYOR

Teknik adamlık isteği olan ve bunu sürekli dile getiren Arda Turan için Kasımpaşa iddiaları ortaya atıldı. Süper Lig ekibi, henüz birkaç gün önce Selçuk İnan ile yollarını ayırmış ve Serkan Reçber önderliğinde yeni hoca arayışlarına başlamıştı.Selçuk İnan'ın ilk hocalık deneyimini edindiği yer olan Kasımpaşa, Arda Turan için de büyük bir deneyim kazanma yeri taşıyor. Süper Lig'de kalmak isteyen İstanbul ekibi, Arda konusunda özel çalışmalar yapıyor.Son olarak ise Ümit Milli Takım ile adı anılan Arda Turan , henüz bir yere imza atmış değil.

Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Haberi Görüntüle

ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Süper Lig'de topladığı 26 puan ile 13. sırada yer alan Kasımpaşa, küme potasından uzaklaşmak ve kendini garantiye almak istiyor. Bu hedef doğrultusunda bir teknik adam seçmek ve önümüzdeki sezon için de aynı hoca ile çalışmaya devam etmek isteyen İstanbul ekibi, yoğun bir çalışma sürecinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading