Yandex Metrica

Arda Turan itiraf etti: Yıllardır rahat uyuyamıyorum

Arda Turan itiraf etti: Yıllardır rahat uyuyamıyorum

Son dakika haberleri... Galatasaray'dan sezon sonu ayrılması beklenen Arda Turan, kariyerine dair önemli dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor

07.04.2024, 12:31

İstanbul Kent Üniversitesi tarafından 'Yılın en sevilen ve örnek alınan futbolcusu" ödülüne layık görülen Arda Turan, gençlerle bir araya geldi.

Sezon sonu futbolu bırakacağı söylenen Arda, ilginç itiraflarda bulundu.

Psikolojik olarak kendisini toparlayamadığı günlerin olduğunu belirten Arda, Arda Turan: "Kimseyi suçlamıyorum ama ülkedeki ortam hevesimi kırıyor. Gelişememek hevesimi kırıyor. Bu oyunu biz neden daha iyi oynayamıyoruz? Neden pas oyununu daha iyi oynayamıyoruz? Derken ben de biraz duygusalım çabuk düşerim." ifadelerini kullandı.

Duygusal olduğunu söyleyen Arda Turan, " Yıllardır uyku problemi çekiyorum, rahat uyuyamıyorum. Bir itiraf olacak ama kendime iyi bakamadım. Sebebi tamamıyla psikolojik. Psikolojimi bir türlü iyi toparlayamadığım dönemler oldu. Diyet yapıyorum 10 gün sonra bozuyorum. İspanya'da kendime çok daha iyi bakıyordum çünkü çok daha özgür hissediyordum. İnsanın kendimi özgür hissetmesi kadar güzel bir şey olamaz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading