Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arda Turan'ın son hali görenleri hayrete düşürdü: Torrent yanlış anladı galiba

Arda Turan'ın son hali görenleri hayrete düşürdü: Torrent yanlış anladı galiba

Arda Turan’ın Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçtaki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Arda Turan'ın son haliyle ilgili esprili paylaşımlarda bulundu.

Spor

27.01.2024, 17:37

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin gollerini 26. dakikada Miha Zajc ve 68. dakikada Serdar Dursun kaydetti. Bu sonuçla puanını 59'a çıkaran Fenerbahçe, haftayı 72 puanlı lider Trabzonspor'un ardında ikinci olarak tamamladı. Galatasaray ise 41 puan ile 14. sırada kaldı.

Transferde Di Maria bombası! Son imzasını atacak Haberi Görüntüle

DERBİDE ETKİLİ OLAMADI

Bu sezon sakatlıklardan dolayı uzun zamandır formasına hasret kalan Arda Turan, Fenerbahçe derbisine kulübede başladı. Galatasaray teknik direktörü Torrent'in müsabakanın son dakikalardan şans verdiği Arda Turan, Fenerbahçe karşısında silik bir görüntü ortaya koydu.

Fenerbahçe tur için sahaya çıkıyor! Union Saint Gilloise maçının muhtemel... Haberi Görüntüle

ARDA TURAN'IN KİLOLU HALLİ DİKKAT ÇEKTİ

Derbide hiçbir varlık gösteremeyen ve artık futbolunun son baharına gelen Arda Turan'ın oyuna alınması Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu. Özellikle Arda Turan'ın kilolu halinin yanı sıra beyazlaşmış sakalları ve bitkin görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu. 35 yaşındaki oyuncunun eski formunun çok uzağında kaldığı yorumları yapılırken kilo aldığı yönünde paylaşımlar yapıldı.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş sakatlık açıklaması Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'E BAŞARILAR DİLEDİ

Öte yandan oyuna Fenerbahçe'nin yıldız adayı 18 yaşındaki Arda Güler ile birlikte giren Arda Turan, genç futbolcunun saçlarını okşayarak başarı dilemesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte sosyal medyada Arda Turan paylaşımları…


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading