Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arda Turan hakkında transfer iddiası! Yeni takımını stattan izledi

Arda Turan hakkında transfer iddiası! Yeni takımını stattan izledi

Galatasaray'la sözleşmesi sonra eren Arda Turan, Belçika'da ortaya çıktı. Westerlo'nun Cercle Brugge ile oynadığı maçı stadyumdan izleyen 35 yaşındaki futbolcunun yeni takımıyla sözleşme imzalamak için Belçika'da olduğu iddia edildi  

Spor

23.01.2024, 19:35

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra geleceği merak edilen Arda Turan konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Futbolu bırakıp bırakmayacağı merak edilen 35 yaşındaki oyuncu, Westerlo'nun Cercle Brugge ile oynadığı müsabakada tribünde yer aldı.

Beşiktaş gençleşmenin peşine düştü! İlk imza tamam Haberi Görüntüle

İKİNCİ BAŞKANIN LOCASINDA

Arda Turan'ın mücadeleyi Westerlo 2. Başkanı Hasan Çetinkaya birlikte locadan takip ettiği öğrenildi. İkilinin uzun süre sohbet ettiği, bunun olası bir transfer sürecinin parçası olduğu dile getikildi. Arda Turan daha önce yaptığı açıklamada, "Futbolu bırakıp, bırakmama konusunda henüz kararımı vermedim. Hedefleri ve projesi olan bir takım olursa devam etmek, orada oynamak isterim" demişti.

Türk iş adamı Oktay Ercan'ın sahıbi olduğu Westerloo takımı geçen sezon Belçika 2. Ligi'ni şampiyon tamamlayarak Belçika 1. Ligi'ne (Jüpiler) yükselmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading