Yandex Metrica

Arda Turan, futbolu resmen bıraktı! İşte Galatasaray'da alacağı yeni görevi

Arda Turan, futbolu resmen bıraktı! İşte Galatasaray'da alacağı yeni görevi

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Arda Turan futbolu bıraktı. Galatasaray’a yeni görev alan Arda Turan, sportif direktörlük görevine getirilen Cenk Ergün'ün yardımcısı olacak.

Spor

23.01.2024, 19:26

Arda Turan, futbol kariyerini sonlandırdı. Deneyimli futbolcu sportif direktörlük görevine getirilen Cenk Ergün'ün yardımcısı olacağı öğrenildi.

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine Okan Buruk gelecek. Yeni bir yapılanmaya giden sarı-kırmızılılarda Arda Turan’ın geleceği de netleşti. Futbol kariyerini sonlandıran Arda Turan, takımda görev alacağı ifade edildi.

Son dakika... Fenerbahçe felaketin eşiğinden döndü! Tur için hala umut var Son dakika... Fenerbahçe felaketin eşiğinden döndü! Tur için hala umut... Haberi Görüntüle

GALATASARAY’DA ARDA TURAN’A YENİ GÖREV

Okan Buruk'un gelmesiyle birlikte Arda Turan'ın da yeşil sahalara veda etmesi ve sarı-kırmızılılarda teknik ekipte olmasa bile, Cenk Ergün'ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor. Arda Turan daha önce yaptığı açıklamada, "Bir gün oynadığım takımların başına geçmek isterim." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading