Yandex Metrica

Arda Turan'dan sürpriz açıklama: En büyük hayalimdi, istedik ama olmadı

Arda Turan'dan sürpriz açıklama: En büyük hayalimdi, istedik ama olmadı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski futbolcusu Arda Turan, GSYİAD tarafından kendisine özel yapılan veda törenine katıldı. Arda'nın transfer dönemine dair yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Spor

23.01.2024, 19:54

1905 Galatasaraylı İş İnsanları Derneği, geçtiğimiz haftalarda futbola veda eden Arda Turan için veda programı düzenledi.

Kariyeri hakkında açıklamalarda bulunan Arda, en unutumadığı maç sorusuna 2007-2008 sezonunda oynanan Fenerbahçe derbisini cevabını verdi.

Şampiyon olunan sezonu hatırlatan Arda, "Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'de yendiğimiz maç, Nonda'nın gol attığı maç hep aklımda. Bizden daha iyi olduklarını düşünüyordum. Daha önce hiç şampiyon olmamıştım. Benim için unutulmaz bir gündü..." ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Haberi Görüntüle

ARDA TURAN: GUARDIOLA'NUN EKOLÜ GALATARASAY'A GETİRMEK İSTİYORUM

Teknik direkör olarak kariyerine devam etmek istediğini belirten Arda Turan, "Bir ekol hocası olmak istiyorum, ileride Guardiola'nın Barcelona'ya getirdiği ekolü Galatasaray'a getirmek istiyorum. Hayatım boyunca Galatasaray'ı karşılıksız sevmeye çalıştım. Galatasaray hiçbir zaman bana kaybettirmedi hep kazandırdı. Galatasaray'ın başarısı için ne görev düşerse yapacağım” dedi.

Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Haberi Görüntüle

ARDA TURAN: EN BÜYÜK HAYALİMDİ

Yaz transfer döneminde kendisinin Erden Timur ile görüntülenen Arda Turan, "Torreira ve Mertens transferleri için ben Erden ağabey ile gittim. Keşke Alexis Sanchez transferi de olsaydı. En büyük hayalimdi. İstedik ama olmadı" açıklamasında bulundu.

İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden yayınlanmadı? İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden... Haberi Görüntüle

ARDA TURAN'DAN SELÇUK İNAN İTİRAFI

Selçuk İnan'ın transferinde bence benim katkım herkesten fazlaydı. Selçuk'a o zaman Fb'den iyi bir teklif vardı. Ben ona, 'Alex ve Emre var, frikik kullanamazsın dedim. 'Bizde istersen tacı bile sen kullanabilirsin' dedim. Milli takım kampında öyle kandırdım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading