Yandex Metrica

Arda Turan'dan fiyasko sonrası olay sözler: Telefonları açamıyorum bu durumdan utanmalıyız

Arda Turan'dan fiyasko sonrası olay sözler: Telefonları açamıyorum bu durumdan utanmalıyız

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Arda Turan, kaybettikleri Kasımpaşa karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:40

Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra Dominic Torrent ile yola devam eden Galatasaray'ın ligdeki kötü gidişi devam ediyor. Galatasaray, dün akşam sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu ve taraftarını kahretti. Galatasaray, Torrent yönetimindeçıktığı ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu. 13. sırada yer alan sarı-kırmızılıların, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 4'e indi.

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak' Haberi Görüntüle

'KENDİM UTANIYORUM'

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Arda Turan, "İşimiz çok zor, çok zor durumdayız. Açıkçası bu durumdan çıkmak zorundayız. Ligi, şampiyonluğu kaybettik. UEFA'ya kadar en iyi şekilde toparlayıp onu motivasyon kaynağı olarak almalıyız. Bulunduğumuz durum bize yakışmıyor, utanmalıyız. Kendim utanıyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Kupa maçına çıkmayan Fenerbahçe ceza alacak mı? Fenerbahçe Türkiye Kupası'ndan men edilir mi? Süper Kupa maçına çıkmayan Fenerbahçe ceza alacak mı? Fenerbahçe Türkiye... Haberi Görüntüle

'KAÇACAK DEĞİLİZ'

Kendi ailesinden gelen telefonları dahi açamadığını belirten Arda Turan, "Bu duruma biz getirdik, kaçacak değiliz. Belki kendi aramızda konuşarak olmuyor ama çıkıp mücadele etmeliyiz. Galatasaray forması çok değerli. Bu durumdan utanmalıyız" diye konuştu. 

Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Haberi Görüntüle

İSTİFA SESLERİ

Kasımpaşa maçında alınan mağlubiyetin ardından taraftarlar, Burak Elmas'ı istifaya davet etti. Galatasaraylı taraftarlar, Başkan Burak Elmas'ın gönderdiği Fatih Terim lehine tezahüratlar yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading