Yandex Metrica

Arda Turan'a sürpriz teklif! Anlaştığı takım ortaya çıktı! Yıldız oyuncu emekli olmaktan vazgeçti

Arda Turan'a sürpriz teklif! Anlaştığı takım ortaya çıktı! Yıldız oyuncu emekli olmaktan vazgeçti

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Arda Turan, en az 1 sezon daha futbol oynamaya karar verdi. Yıldız oyuncunun İstanbul takımlarından teklif aldığı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 19:23

Galatasaray'ın efsane oyuncularından olan Arda Turan, emekli olmuyor.

Geçen sezon yaşadığı ağır sakatlıkları sonrası formasından uzun bir süre uzak kalan ve sonrasında fiziksel görüntüsüyle eleştirilen Arda, emekli olabileceğini belirtmişti.

Ailesiyle berabere tatilde olan 35 yaşındaki oyuncunun 1 sezon daha futbol oynamak istediği öğrenildi.

TFF 1.Lig ekiplerinden Eyüpspor ve Süper Lig'e yeni yükselen Ümraniyespor'un tecrübeli oyuncuya maç başı ücret şeklinde 1 senelik kontrat önereceği konuşuluyor.

Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Haberi Görüntüle

ARDA TURAN DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimlerini bekleyen Arda Turan'ın kulüpten alacağı teklife göre bir yol haritası çizmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde çıkan iddialara göre başkan adayı Dursun Özbek, Arda Turan'ı altyapı koordinatörü olarak görevi getirmeyi düşünüyor.

Bu ihtimalin gerçekleşmesi durumunda Arda'nın futbol hayatına son vererek, yöneticilik hayatına ilk adımı atacağı iddia ediliyor.

Bu nedenle görüştüğü takımlardan süre isteyen tecrübeli yıldız kararını kısa sürede açıklayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading