Yandex Metrica

Arda Güler'in gözyaşları! Galatasaray'ın şampiyonluğu kahretti

Arda Güler'in gözyaşları! Galatasaray'ın şampiyonluğu kahretti

Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-0'la geçti ancak Galatasaray, Ankaragücü'nü 4-1 yendi ve şampiyon oldu. Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler'in stadyumdan üzgün halde çıkışı kameralara yansıdı.

Spor

23.01.2024, 20:58

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 2-0'lık skorla geçmeyi başardı ancak ezeli rakibi Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yendi ve 23. şampiyonluğunu elde etti.

Maçın ardından kahrolan sarı-lacivertli taraftarlar Ali Koç ve yönetimi istifaya davet ederken eski başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratta bulundu.

Oynadığı futbolla göz dolduran ve bir golün asistini yapan Arda Güler, Antalyaspor maçında yıldızlaştı.

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır? Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi,... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK KAÇTI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in, stattan çıkarken gözlerini silmesi ve üzgün halleri ise dikkat çekti. 18 yaşındaki yıldız futbolcu, üzgün olmasına rağmen Fenerbahçeli bir taraftarın da fotoğraf çekme talebini geri çevirmedi.

Ancelotti'ye aile içinden Arda Güler baskısı: Maça 11'de çıkabilir Ancelotti'ye aile içinden Arda Güler baskısı: Maça 11'de çıkabilir Haberi Görüntüle

''ŞAMPİYONLUĞU KENDİ ELLERİMİZLE VERDİK''

Arda Güler maçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Şampiyonluk kaybettiğimiz için üzgünüm. Tek hedefimiz buydu. Başka söyleyecek bir şey yok. Şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik. Elimizden geleni yapamadık." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading