Yandex Metrica

Arda Güler İngiliz devine transfer oluyor! Türk futbol tarihine geçecek

Arda Güler İngiliz devine transfer oluyor! Türk futbol tarihine geçecek

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için İngiltere Premier Lig devi Arsenal'den teklif geldiği iddia edildi. Türk Messi olarak gösterilen Arda'nın son kararı merak ediliyor.

Spor

23.01.2024, 19:45

İngiltere Premier Lig'e 5'te 5 yaparak başlayan Arsenal, sürpriz bir transfer için harekete geçti.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki süper yıldızı Londra ekibine imza atabilir.

Daha önce Borussia Dortmund'un takibe aldığı söylenen Arda için bu kez Arsenal devreye girdi.

Mikel Arteta önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden İngiliz ekibinin Türk yıldız için serbest kalma maddesini ödemeye göze aldı.

Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER KARARINI VERDİ

Avrupa devlerini kendisine ilgi göstermesine rağmen kulüp başkanı Ali Koç'a ayrılmayacağı sözünü veren Arda Güler, yeni sezona konsantre olduğunu söyledi.

Geçen sezon sözleşmesini 3 sene uzatan 18 yaşındaki yıldız, ilk sezon 20, ikinci sezon 25 ve son sezonunda 30 milyon Euro bedelle sözleşmesini feshedebilecek. 

Ayrıca Arda, bu sezon 15 maçın altında oynarsa sezon sonunda 5 milyon Euro karşılığında serbest kalma hakkına sahip olacak.

Avrupa hayali olduğu bilinen Arda'nın gelecek sezon için Arsenal'e gitmek istediği ve bu kararını sezon sonunda kulübe ileteceği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading