Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arda Güler'in yeni adresini ve bonservisini duyurdular! Ne Barcelona ne de Atletico Madrid...

Arda Güler'in yeni adresini ve bonservisini duyurdular! Ne Barcelona ne de Atletico Madrid...

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin altyapısından A takıma çıkma başarısı gösteren ve Avrupa'yı peşinden sürükleyen Arda Güler'in yeni adresi belli oldu. Fenerbahçe'nin de sözleşme detayları için kendisi ve ailesiyle bizzat görüşen Ali Koç, teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Spor

23.01.2024, 20:36

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler için Avrupa'nın dev kulüpleri sıraya girmiş durumda.

Atletico Madrid ve Barcelona'nın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sevilla maçına scout göndermesiyle birlikte Arda Güler'in İspanya La Liga dedikoduları artmıştı ancak Fransa Ligue 1'den gelen haberler genç yıldızın rotasını yeniden şekillendirdi.

Emre Belözoğlu eski takımını üzdü: Ankaragücü 7 maç sonra kazandı Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN AİLESİNDEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler'i ikna etmek için ailesiyle görüştü.

Arda Güler'in ailesi: “Biz ne dakikaya ne saate bakarız. Arda, Fenerbahçe’nin evladıdır. Yıldızını burada parlatmıştır. Biz oğlumuza bir şey söylemeyiz. Tamamen Arda ve Ali Başkan arasında geçer görüşme. Onlar nasıl bir karar alırsa biz o yönde gideriz." ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş sakatlık açıklaması Haberi Görüntüle

BARCELONA TRANSFERİNİN PERDE ARKASI

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ve Barcelona'nın yakın zamanda Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı iddia edilmişti.

Barcelona, Arda Güler transferini gerçekleştirirse genç yıldız adayı en az 1.5 sezon daha Fenerbahçe'nin formasını kiralık olarak terletecek.

Fenerbahçe tarih yazmanın peşinde! 3 kupaya da talip Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'E LIGUE 1 KANCASI

İtalya basınında çıkan haberlere göre; Arda Güler'in yeni takımı ve Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis bedeli ortaya çıktı.

La Gazetta Express'te çıkan haberin detayında; Marsilya Başkanı Pablo Longoria, Arda Güler'i takımda görmek istiyor.

Arda Güler için 15 milyon Euro + bonuslar olarak bir teklif yapacağını bildiren Marsilya cephesi Fenerbahçe'nin yanıtını bekleyecek ancak Ali Koç, genç yıldızı 20 milyon Euro'dan aşağı bir bedelle bırakmak istemiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading