Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arda Güler için Türkiye rekoru kırılacak! Dünya devi transferi bitirdi

Arda Güler için Türkiye rekoru kırılacak! Dünya devi transferi bitirdi

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Arda Güleri için İngilizler devreye girdi. Genç futbolcuyu yakın takibe alan Sarı-lacivertliler, serbest kalma maddesini kullanarak genç yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Spor

23.01.2024, 22:11

İngiltere Premier Lig devi Arsenal, Arda Güler için yoğun çaba harcıyor.

Genç futbolcunun gelişimini yakından takip eden Londra ekibi, sözleşmede yazan 20 milyon Euro'ya serbest kalır maddesini kullanmayı düşünüyor.

Geçtiğimiz günlerde 10 numaralı formanın yeni sahibi olmasına rağmen aldığı süreyi yetersiz bulan Arda'nın da gelecek sezon için ayrılığa sıcak baktığını ama bu sezonu Fenerbahçe'de tamamlamayı düşündüğü belirtildi.

Gelecek sezon için Arsenal'e sıcak bakan Arda'nın Premier Lig temsilcisine gitmeye sıcak bakıyor.

Manchester United - Everton maçı bugün mü? Manchester United -... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ ARDA GÜLER'İ İKNA ETTİ

Avrupa devlerini kendisine ilgi göstermesine rağmen kulüp başkanı Ali Koç'a ayrılmayacağı sözünü veren Arda Güler, yeni sezona konsantre olduğunu söyledi.

Geçen sezon sözleşmesini 3 sene uzatan 17 yaşındaki yıldız, ilk sezon 20, ikinci sezon 25 ve son sezonunda 30 milyon Euro bedelle sözleşmesini feshedebilecek. 

Ayrıca Arda, bu sezon 15 maçın altında oynarsa sezon sonunda 5 milyon Euro karşılığında serbest kalma hakkına sahip olacak.

Sezonun açılış maçında süre alamayan Arda'nın yarın akşam oynanacak Slovacko mücadelesinde şans bulması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading