Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arda Güler'e rekor teklif! Avrupa devi 'Türk Messi' için 30 milyon Euro önerdi

Arda Güler'e rekor teklif! Avrupa devi 'Türk Messi' için 30 milyon Euro önerdi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. Borussia Dortmund'un ardından İspanya La Liga devi Barcelona, Arda için kesenin ağzını açtı.

Spor

23.01.2024, 19:19

Fenerbahçe'de sezonun en sürpriz ismi olarak ön plana çıkan ve gösterdiği performansla sporseverleri kendine hayran bırakan Arda Güler'e İspanya'dan teklif aldı.

La Liga devi Barcelona, 17 yaşındaki oyuncu için elini çabuk tutarak transferi noktalamak istiyor.

Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz aylarda sözleşmesini uzattığı Arda için en az 30 milyon Euro bonservis istediği kaydedildi.

Son dakika... Herkes merak ediyordu: PFDK sevkleri açıklandı Haberi Görüntüle

BARCELONA ARDA GÜLER'İ TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Arda Güler'in Avrupa ve Süper Lig'deki performansına hayran kalan Barcelonalı gözlemciler, genç yıldızın mutlaka takıma dahil edilmesini istedi.

Yıllardır kulüpte forma giyen ve geçen yaz PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Türk versiyonu olarak rapor sunan La Liga devinin izleme ekibi, Arda'nın ilerleyen yıllarda dünya futboluna damga vuracağını savundu.

İstanbul'a heyet göndermeyi planlayan İspanyol ekibi, Fenerbahçe'nin istediği 30 milyon Euro'yu ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Şampiyonlar Ligi kehaneti 10 yıl sonra gerçek oldu! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇİYOR

Arda Güler'in transferi gerçekleşmesi durumunda bir dönem 20 milyon Euro'ya Real Madrid'e giden Ellvir Baliç'in rekoru kırılmış olacak.

Bu sezon sezonun ikinci yarısından itibaren forma giymeye başlayan Arda, 16 remsi maçta 3 gol atıp, 5 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading