Yandex Metrica

Arda Güler ayrılık istediği şoke etti! Jorge Jesus duyar duymaz reddetti

Arda Güler ayrılık istediği şoke etti! Jorge Jesus duyar duymaz reddetti

Arda Güler'in de bu nedenle ligin ikinci yarısında takımdan ayrılarak, forma giyebileceği bir takıma kiralık olarak gitmek istediği öğrenildi. Jorge Jesus, Arda Güler'in bu sene takımda kalmasını, şampiyonluk yaşamasını ve ekibinin belirlediği antrenman programına uymasını istiyor.

Spor

23.01.2024, 19:59

Fenerbahçe'nin en potansiyelli oyuncusu Arda Güler, sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulmakta zorlanıyor. Jorge Jesus, genç oyuncunun fizik ve oyun aklı olarak ilk 11'de olmaya hazır olmadığını belirterek genç oyuncuya kısıtlı süreler veriyor. Arda Güler'in de bu nedenle ligin ikinci yarısında takımdan ayrılarak, forma giyebileceği bir takıma kiralık olarak gitmek istediği öğrenildi. Jorge Jesus, Arda Güler'in bu sene takımda kalmasını, şampiyonluk yaşamasını ve ekibinin belirlediği antrenman programına uymasını istiyor.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'E 10 MAÇTA ŞANS VERDİ

Arda Güler'e bu sezon 10 maçta şans veren Jorge Jesus, genç futbolcuyla her idmanda yakından ilgileniyor. Tecrübelerini aktarıyor.

Bu sezon 10 maçta forma giyen genç oyuncu, sarı-lacivertli formayla 2 gol attı.

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Haberi Görüntüle

SERBEST KALMA BEDELİ HER YIL ARTIYOR

Arda Güler'in Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Sözleşmenin ilk yılında serbest kalma bedeli 20 milyon Euro.

İkinci yılında bu rakam 25 milyon Euro'ya çıkıyor. Son sezonda ise serbest kalma bedeli 30 milyon Euro olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading