Yandex Metrica

Arap milyarder Galatasaray'a sponsor oluyor! 5 yıl için önerdiği ücret dudak uçuklattı

Arap milyarder Galatasaray'a sponsor oluyor! 5 yıl için önerdiği ücret dudak uçuklattı

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray Spor Kulübü, Kuveytli iş insanlarına ait bir havayolu şirketiyle sponsorluk anlaşması imzalamaya hazırlanıyor.

Spor

07.03.2024, 15:17

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, 80 milyon Euro'ya yakın sponsorluk kazancı sağlayacak.

Kulüp Başkanı Dursun Özbek ile görüşmek için İstanbul'a gelen Kuveytli iş insanları, Sarı-kırmızılı kulübe stadyum isim hakkı ve forma göğüs sponsoru olmaya hazırlanıyor.

İki taraf arasında yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve kısa süre içerisinde imzaların atılacağı öğrenildi.

Yapılan anlaşma gereği Galatasaray'ın forma göğüs sponsoru ve stadyum isim hakkı 5 sene boyunca Kuveytlilere ait olan havayolu şirketinin adını taşıyacak.

Geçen sene stadyum isim hakkı sponsoru olan NEF, daha iyi bir sponsorun olması durumunda geri çekileceklerini belirtmişti.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Haberi Görüntüle

TRANSFER İÇİN SICAK PARA GELİYOR

Şu ana kadar Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı'yı kadrosuna katan Galatasaray, orta saha ve forvet bölgesi için yapacağı transferler için Kuveytliler ile yapılacak anlaşmadan gelecek sıcak nakit ücreti bekleyecek.

Sarı-kırmızılılar, orta saha bölgesi için Joao Pedro ve William Carvalho, forvet bölgesi için Ola Solbakken ve Erik Botheim ile temasa geçmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading