Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arap milyarder Chelsea'yi satın almak için Roman Abramovich'e rekor teklifte bulundu!

Arap milyarder Chelsea'yi satın almak için Roman Abramovich'e rekor teklifte bulundu!

Son dakika haberleri... İngiltere'de uğradığı yaptırım sonrası Chelsea'yi satmak isteyen Rus iş insanı Roman Abramovich, Suudi konsorsiyomu ile görüşmelere başladı.

Spor

15.03.2024, 22:41

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'yi satmak için girişimleri sürdüren Rus iş insanı Roman Abramovich, Suudi konsorsiyumu ile bir araya geldi.

İstanbul'da olduğu bilinen Rus iş insanının 2003 yılından bu yana sahibi olduğu takımını bir an önce elden çıkarmak için gelen teklifleri kısa sürede değerlendireceği öğrenildi.

Daha önce Bitlisli aşiret lideri Muhsin Bayrak ile görüşen Abramovich, Suudi medya yöneticisi Mohamed Al-Khereiji'den rekor bir teklifte aldı.

Dünden bugüne Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi! İşte nefes kesen rekabetin geçmişi... Haberi Görüntüle

CHELSEA REKOR FİYATA SATILIYOR

Mohamed Al-Hereiji liderliğindeki özel Suudi konsorsiyum, geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea'yi satın almak için 2,7 milyar sterlinlik bir teklifte bulundu.

Manchestter City ve Newcastle United'nın ardından Chelsea'nin de Araplerin eline geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Suudi Medya Grubu'nun Muhammed bin Khalid Al Saud'dan finansman bulma konusunda destek aldığı da belirtildi.

İngiltere'de Chelsea taraftarı olduğu bilinen 50 yaşındaki Al-Khereiji, Londra merkezli Cass Business School'da (şimdiki adıyla Bayes Business School) eğitim gördü ve İngiliz başkentindeki Deutsche Bank'ta analist olarak çalıştı.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nden ne kadar para kazandı? FB, UEFA'dan ne... Haberi Görüntüle

ABRAMOVİCH VE PUTİN İLİŞKİSİ CHELSEA'YE SIÇRADI

Ukrayna'ya saldıran Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın ilişkileri olan Chelsea sahibi Roman Abramovich, İngiltere'den gördüğü yaptırım sonrası Chelsea'yi satmaya karar verdi.

Daha önce 2000-2008 yılları arasında Rusya'nın doğusundaki Çukotka eyaletinin valisi olarak görev yapan Abramovich, kulüp banka hesaplarının dondurulmasının ardından oyuncularla görüşerek takımın el değiştirmesi gerektiğini bildirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading