Yandex Metrica
SON DAKİKA
Andrea Pirlo'dan Fatih Terim açıklaması! Yıllar önce söylenenlere cevap verdi

Andrea Pirlo'dan Fatih Terim açıklaması! Yıllar önce söylenenlere cevap verdi

Son dakika haberleri... Fatih Karagümrük, yeni teknik direktörü Andrea Pirlo ile resmi sözleşme imzaladı. İtalyan antrenöre, yıllar önce Fatih Terim hakkında söylediği sözler soruldu.

Spor

23.01.2024, 22:09

Fatih Karagümrük, İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo ile 1 senelik sözleşme imzaladı.

Bugün yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pirlo, yıllar önce Fatih Terim hakkında söylediği sözlere açıklık getirdi.

Fatih Terim ile sadece 2 ay çalıştığını belirten 43 yaşındaki antrenör, "Ona karşı çok iyi hislerim var. Kitapta ne yazdığımı hatırlamıyorum çünkü çok sene geçti. Tek hatırladığım şey, Türkiye'de böyle bir şey söylediler ancak belki de farklı tercüme edildi." ifadelerini kullandı.

Guillermo Ochoa'dan flaş karar: Sezon bitiminde ayrılacak Haberi Görüntüle

ANDREA PİRLO: KARAGÜMRÜK İLGİMİ ÇEKTİ

Karagümrük'ü neden tercih ettiğini de dile getiren Pirlo, "Karagümrük'ün yürümek istediği yol ilgimi çekti. Ben de bu yolu yürümek istiyorum. Başlamaya sabırsızlanıyorum. Çok fazla takımla temasım vardı ama Karagümrük'ün varmak istediği yer ilgimi çekti. Çünkü ben de oraya varmak istiyorum. O yüzden seçmek zor olmadı. Ben de bu yolda yürümek istiyorum"Çok fazla takımla temasım vardı ama Karagümrük'ün varmak istediği yer ilgimi çekti. Çünkü ben de oraya varmak istiyorum. O yüzden seçmek zor olmadı. Ben de bu yolda yürümek istiyorum" dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading