Yandex Metrica

Anadolu Efes kritik maçta Real Madrid'i mağlup etti! Ergin Ataman şampiyonluk ateşini yaktı

Anadolu Efes kritik maçta Real Madrid'i mağlup etti! Ergin Ataman şampiyonluk ateşini yaktı

Son dakika spor haberleri... THY Euroleague'de Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Real Madrid'i konuk etti. Mücadeleden 90-89 galip ayrılan Anadolu Efes'te baş antrenör Ergin Ataman maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:34

THY Euroleague'de Anadolu Efes, kritik maçta Sinan Erdem Spor Salonu'nda İspanya temsilcisi Real Madrid'i konuk etti.

Maçtan 90-89 galip ayrılan Anadolu Efes'te Shane Larkin yıldızlaştı.

Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Haberi Görüntüle

ERGİN ATAMAN'DAN AÇIKLAMA

Real Madrid galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Anadolu Efes baş antrenörü Ergin Ataman: "Bizim için hayli zorlu bir maç oldu. İkinci ve üçüncü çeyrekte harika oynadık. Bir şampiyona yakışacak performans sergiledik. Şut seçimlerimizde çok başarılıydık ve bol bol basket attık. Ancak son çeyrekte dinlenmeye geçtik. Ayrıca bu çeyrekte bulduğumuz her fırsatı neredeyse kaçırdık. Onlara, maçı kazanmak için fırsat verdik. Ama Larkin maçın sonunda sorumluluk alarak çok önemli bir galibiyete imza atmamıza yardımcı oldu. Bizim için çok çok önemli bir galibiyetti." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Haberi Görüntüle

CHUS MATEO MAĞLUBİYETİ AKTARDI

Real Madrid koçu Chus Mateo, Anadolu Efes'e karşı mağlubiyetin nedenlerini aktarırken: "İlk periyotta iyi oynadık. Anadolu Efes ikinci çeyrekten itibaren oyuna ortak olmaya başladı. Üçüncü çeyrekte de çok fazla üç sayılık basket buldular. Son periyotta dönmeye çalıştık ama sonunda bir sayıyla kaybettik." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading