Yandex Metrica

Altaylı futbolcu Beşiktaşlıları kızdırdı! Ajax tarihi fark yapabilir

Altaylı futbolcu Beşiktaşlıları kızdırdı! Ajax tarihi fark yapabilir

Son dakika haberleri... Geçen hafta Beşiktaş'a gol atan Altay'ın yıldızı Leandro Kappel, bu kez sözleriyle Beşiktaş taraftarlarını sinirlendirdi.

Spor

23.01.2024, 18:02

Altay'ın Hollandalı yıldızı Leandro Kappel,  yaptığı açıklamalarla Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti.

Ajax altyapısından yetişen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, ülkesinin ESPN kanalına Ajax-Beşiktaş maçını yorumladı.

Eski takımının Cambuur'u 9-0 yendiğini belirten Kappel, "Ona benzer bir maç bekliyorum. İlk golü Ajax bulursa, felaket bir sonuç ortaya çıkabilir. Cuma günü sahaya sürdükleri kadroyla Amsterdam deplasmanında iyi bir sonuç almaları mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

KAPPEL: BEŞİKTAŞ'IN KAZANMA ŞANSI YOK

Ajax'ı desteklemekten dolayı çekinmediğini söyleyen Kappel, "Ben Amsterdamlıyım. Ajax'ın kazanmasını ve ileri gitmesini istiyorum.  Ajax’ın kazanma şansı %100, Beşiktaş’ın ise %0. Kısa ve öz, Beşiktaş’a şans vermiyorum. Ajax kimi 9-0 yenmişti, Cambuur mu? İşte öyle bir maç olacak" dedi.

Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Haberi Görüntüle

KAPPEL BEŞİKTAŞ'IN  ZAAFINI ANLATTI

Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maça da değinen Altaylı yıldız, "Beraberlik golünü 70. dakika civarı bulduk. Maçtan önce teknik direktörümüz Beşiktaş’ın 70. dakikadan sonra yorulduğunu söylemişti. Avrupa’da da mücadele etmeleri bir yorgunluk yaratıyor. Son dakikalarda verdiğim pası takım arkadaşım gole çevirdi. Sanki bir bomba patlamıştı. Her yer fotoğraf ve forma isteyen taraftarlarla doluydu" görüşlerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading