Yandex Metrica
SON DAKİKA
Altay Bayındır neden üzüldüğünü itiraf etti: Ufak tefek şeyler çok büyütülüyor

Altay Bayındır neden üzüldüğünü itiraf etti: Ufak tefek şeyler çok büyütülüyor

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 14. haftasında Giresunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de takım kaptanı Altay Bayındır, açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:03

Süper Lig'in 14. haftasında 12 Kasım Cumartesi günü Bitexen Giresunspor'u konuk edecek Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır, zirvede kalmanın zirvede bulunmaktan daha önemli ve zor olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan kaptan Altay, sözlerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 84'üncü yıl dönümünde anarak başladı.

Takımın iyi bir gidişata sahip olduğunu belirten Altay, "Kazanmak her zaman güzeldir. Ligde ve Avrupa'da konumumuz çok önemli ve değerli. İyi çalışıyoruz. Güzel gidişatın daha değerli olması onu devam ettirebilmekten geçer. Lider olmanın en güzel hissiyatı orada kalabilmektir. Lider olmak zordur ama onu devam ettirmek daha zordur." diye konuştu.

Almanya Milli Takımı'nda dikkat çeken detay: Toni Kroos ve Deniz... Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR: ÖNEMİ YOK

Dünya Kupası arasının kendilerine iyi geleceğine inandığını anlatan Altay, "Yoğun bir tempodan geçtik. Dinlenmek ve düşünmek adına bizim için güzel bir ara olacak. Profesyonel oyuncularız, aranın ya da devamının önemi yok. Bizim görevimiz iş zamanı iş, dinlenme zamanı dinlenme. Çok maç oynadık. Bu bizim için güzel bir şey ama dinlenmeyi beslenmeyi her şeyi dört dörtlük yaparsan, iş odaklı olursan sıkıntı yaşamıyorsun. Zaten Avrupa'da birçok takım bu konsepte ayak uyduruyor. Bizim için Trabzonspor maçını aradan önce ya da sonra oynamanın bir farkı yok." değerlendirmesinde bulundu.

Çaykur Rizespor'un başına talih kuşu kondu! La Liga'dan talip var Haberi Görüntüle

'ALLAH BOŞ DURAN KULUNU SEVMEZ'

Saha içi ve dışının iki ayrı konsept olduğunu aktaran genç file bekçisi, "Saha içinde yapman gerekenler belli ama onları sağlıklı yapman için saha dışı hazırlıklar gerekiyor. Beslenmemiz, dinlenmemiz, uyku kalitesi... Bizim hayatımız Samandıra ile ev arasında gelip gidiyor. O yüzden iş odaklıyız. Hocamız yoğun tempoyla çalışıyor. Dinlendiğimiz sürece zamanında bazı şeyleri programlı yaptığımız taktirde yorgunluk dağılıma uğruyor. Yoğunluk her zaman iyidir. Allah boş duran kulunu sevmez." şeklinde görüş belirtti.

Fenerbahçe Opet - Allianz Vero Volley maçı bugün mü, saat... Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR: BİZE KATTIĞI ÇOK ŞEY VAR

"Her hocanın kendine göre uygulamak istediği sistemi vardır. Güzel gidişattayız, hocamızın kendine özgü iyi giden ve hepimizin sevdiği futbol anlayışı var. Bizle yakından ilgileniyor. Bu sisteme ayak uydurmak adına tecrübelendik, farklı bir duruma geldik. Hocamızın karakterini herkes biliyor. Anı fazlasıyla yaşayan biri. Her anın önemini, değerini çok fazla bilen biri. Bunları bize aktarmaya çalışan biri. Bizim için önemli ve değerli bir isim. Saha içi ve dışı hepimizle ilgileniyor. Futbol sadece sahada oynanmıyor saha dışı analizler oluyor. Bunlar üzerinde de çok duruyoruz. Bize kattığı çok şey var. İsteğini, hırsını azmini sizler de görüyorsunuz. Bizi başarıya götürecek en önemli unsurlarda biri de bu."

Fenerbahçe ligden çekilme kararı almıştı! 6 futbolcudan şok tepki: Ligden... Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR: HATALAR ÇOK BÜYÜTÜLÜYOR

Futbolda ne kadar çalışılırsa çalışılsın hataların olabildiğini vurgulayan Altay, "Bazen üzülüyorum, ufak tefek şeyler çok büyütülüyor. Tek işimiz kulübün başarısı ve çıkarları için mücadele vermek. Ben sürece başından sonuna kadar adapte oldum. Sıkıntı yaşadığım pozisyonlar var ama geçen sene de oldu. Futbol içinde her camiada en üst düzey isimlerde de olan şeyler bunlar. Bundan sonra da olacak. Rakipler de bize göre bir sistem hazırlıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading